Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ne belyashi ar chebureks. Mėgstamiausias mano vyro patiekalas: tinginių mėsos pyragai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tinginių pyragai yra daugelio virėjų išsigelbėjimas. Tokie kepiniai paruošiami labai greitai, o kartu yra skanūs. Kodėl tinginių pyragai gali būti laikomi išsigelbėjimu? Nes daugelis žmonių dirba iki vėlyvo vakaro. Grįžę namo gaminti neturi jėgų. O tradiciniams pyragams paruošti reikia skirti daug laiko. Reikia išminkyti tešlą, leisti jai pailsėti, pagaminti įdarą ir iškepti pyragėlius

. Tinginio variantas kepamas keptuvėje ir be ilgo minkymo. Žinoma, šis patiekalas vis tiek skiriasi nuo tradicinių pyragaičių

. Paruoškime kartu paprastus tinginių mėsos pyragaičius.

Tinginių pyragėlių ingredientai:

  • Kiaušinis – vnt;
  • druskos – 2 šaukšteliai;
  • cukraus – 1 šaukštelis;
  • kefyro – 500 ml;
  • miltai;
  • sodos – 1 šaukštelis;
  • maltos mėsos – 500 g;
  • svogūnas – vnt.

Tinginių paplotėlių paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite šaukštą druskos ir cukraus, supilkite kefyrą ir kruopščiai išmaišykite, kol ištirps smėlio grūdeliai.

Į kefyrą suberkite miltus, kad išeitų tiršta tešla

.

Miltus persijokite iš anksto.

Не беляши и не чебуреки. Любимое блюдо моего мужа: ленивые мясные пирожки

Į tešlą supilkite sodą ir dar kartą išmaišykite ingredientus. Tuo metu smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykite jį su malta mėsa.

Rekomenduojame:  Garsusis itališkas citrinų pyragas. Paprastas ir skanus receptas

Nepamirškite faršo pasūdyti ir papipirinti

. Iš maltos mėsos suformuokite nedidelius kotletukus

.

Не беляши и не чебуреки. Любимое блюдо моего мужа: ленивые мясные пирожки

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, ant paviršiaus iš tešlos išklokite nedidelius plokštainiukus.

Ant šių plokštainiukų

dėkite

kotletą, viršų uždenkite likusia tešlos dalimi.

Не беляши и не чебуреки. Любимое блюдо моего мужа: ленивые мясные пирожки

Kepkite kotletukus po dangčiu, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos.

Не беляши и не чебуреки. Любимое блюдо моего мужа: ленивые мясные пирожки

Kotletus taip pat galite pamirkyti tešloje ir panašiai kepti keptuvėje.

Į mėsos įdarą rekomenduojama dėti prieskonių ir džiovintų česnakų, kad skonis būtų išraiškingesnis. Greitai gaunami tingūs pyragėliai su mėsa.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *