Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pyragai su gardžiu įdaru. Draugai atneša miltų, kad galėčiau jiems pagaminti šį receptą.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vištienos ir grybų pyragai – tai patiekalas, kuris gali būti puikus pasirinkimas šeimos vakarienei ar šventiniam stalui. Jame dera maistingumas, skonis ir aromatas

. Šis patiekalas yra baltymų, vitaminų ir mineralų šaltinis. Vištienoje yra baltymų, kurie būtini augimui ir audinių atstatymui

. Grybuose gausu B grupės vitaminų, svarbių medžiagų apykaitai ir nervų sistemai. Be to, pyragėlius su vištiena ir grybais galima pritaikyti įvairioms dietoms, pavyzdžiui, vegetariškai arba be glitimo

:

  • Kefyras – 300 ml;
  • cukraus – 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos – 1 valgomasis šaukštelis;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • augalinis aliejus – 20 g;
  • miltai – 450 g;
  • kildinimo medžiaga – 1 šaukštelis;

Įdarui skirti ingredientai:

  • Vištienos šlaunelės – 400 g;
  • grybai – 200 g;
  • svogūnas – 2 vnt;
  • sviestas – 50 g;
  • grietinėlė – 2 valg;
  • druskos – ½ šaukštelio.

Pyragaičių su vištiena ir grybais paruošimas:

Išmaišykite kefyrą su kiaušiniu, druska ir cukrumi. Į mišinį supilkite augalinį aliejų, tada suberkite miltus ir kepimo miltelius, užminkykite minkštą ir elastingą tešlą.

Rekomenduojame:  Vanilinis tortas su sviestiniu kremo glajumi. Skanus desertas be jokių pastangų

Tešlą palikite po maistine plėvele pusvalandžiui

.

Įdarui svogūną smulkiai supjaustykite, pievagrybius ir vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais

. Keptuvėje su augaliniu aliejumi pakepinkite svogūną, kol taps skaidrus, sudėkite į jį pievagrybius. Į kepintus svogūnus ir grybus sudėkite vištieną, iškepkite iki baltumo

. Įdarą pasūdykite, sudėkite sviestą ir grietinėlę, išmaišykite. Įdarą palikite atskirame dubenyje, kad atvėstų.

Užminkykite tešlą ir padalykite ją į 16 vienodų ritinėlių

.

Kiekvieną ritinėlį iškočiokite į nedidelį plokštainį ir sudėkite į jį įdarą.

Пирожки с улётной начинкой. Друзья приносят свою муку, чтобы я приготовила для них этот рецепт

Kepkite paplotėlius keptuvėje augaliniame aliejuje, dėkite juos siūle į apačią. Kepkite, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos.

Пирожки с улётной начинкой. Друзья приносят свою муку, чтобы я приготовила для них этот рецепт

Rezultatas – kvapnūs, skanūs paplotėliai su vištiena ir grybais.

Пирожки с улётной начинкой. Друзья приносят свою муку, чтобы я приготовила для них этот рецепт

Recepte nurodytus grybus galima pakeisti kitais grybais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *