Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vietoj barščių ir rassolnik. Lengviausias ir skaniausias sriubos receptas: taip gaminu 3 kartus per savaitę

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Sriubos įvairių šalių virtuvėse atsirado dėl pažangos. Tiesa ta, kad sriubos kulinarijoje atsirado tik prieš 400-500 metų. Taip atsitiko dėl to, kad tik tada žmonės išmoko pasigaminti stiprius ir neoksiduojančius maisto gaminimo indus.

Anksčiau egzistavo analogiškų sriubų

.

Tačiau patiekalai nebuvo itin tinkami vartoti. Dažniausiai žmonės tiesiog virdavo mėsą ir daržoves karštame vandenyje, nevalgydami iš maisto gauto sultinio

. šiuolaikiniame pasaulyje sriubos tapo žmogaus kasdienio gyvenimo dalimi. Daugeliui žmonių ji yra svarbi pietų dalis. Įprotis valgyti sriubas yra gana naudingas virškinimo sistemai. Paruoškime vieną iš skanių sriubų namuose.

Sriubos ingredientai:

  • Svogūnas – 1 vnt;
  • Morkos – 2 vnt;
  • augalinis aliejus – 2 valg;
  • Jautiena – 370 g;
  • Saldžioji paprika – 1 valgomasis šaukštas;
  • maltų juodųjų pipirų – 1/5 šaukštelio;
  • Bulvės – 800 g;
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • juodųjų pipirų – 2 vnt;
  • prieskoniai – 2 vnt;
  • lauro lapai – 1 vnt;
  • Majoranas – 1 šaukštelis;
  • džiovintų česnakų – 1/2 šaukštelio;
  • Pomidorų tyrė – 100 g;
  • krapai – 1 šaukštelis.
Rekomenduojame:  Tokią sriubą iš maltos mėsos ruošia nedaugelis. Aromatinga ir labai skani sriuba: greitas receptas greitam maistui

Sriubos paruošimas:

Supjaustykite svogūną mažais kubeliais, pusžiedžiais supjaustykite nuluptas morkas. Storasieniame puode augaliniame aliejuje pasūdykite morkas ir svogūnus

. Supjaustykite nedideliais gabalėliais jautieną. Sudėkite jautieną į apkeptas daržoves ir kartu pakepinkite. Į daržoves ir mėsą įberkite paprikos ir maltų juodųjų pipirų, išmaišykite

. Daržoves ir mėsą užpilkite verdančiu vandeniu taip, kad jis apsemtų visus pakepintus ingredientus. Uždenkite puodą dangčiu ir troškinkite jautieną, kol suminkštės

. Nuluptas bulves supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite prie troškintos jautienos. Bulves pabarstykite druska, mairūnu, džiovintu česnaku, juodaisiais pipirais, kvapiaisiais pipirais ir lauro lapu.

Bulves užpilkite verdančiu vandeniu, uždenkite dangčiu ir palikite troškintis, kol bulvės suminkštės. Į sriubą įpilkite pomidorų tyrės ir krapų ir gerai išmaišykite.

Вместо борща и рассольника. Самый простой и вкусный рецепт супа: готовлю так 3 раза в неделю

Sriubą po dangčiu virkite dar 5 minutes.

Вместо борща и рассольника. Самый простой и вкусный рецепт супа: готовлю так 3 раза в неделю

Ši sriuba dėl tirštos konsistencijos tinka ir pirmajam, ir antrajam patiekalui. Tai soti sriuba, kuri taps mėgstamiausia jūsų pietų sriuba.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *