Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mes tiesiog įsimylėjome šiuos pusryčius kaip šeima! Mano šeima jį mėgsta

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skanūs ir paprasti pusryčiai, kurie patiks ir vaikams, ir suaugusiesiems. Patiekalui paruošti prireiks ne daugiau kaip 30 minučių.

Paruošimas

Žalias bulves sutarkuokite stambia tarka, svogūną susmulkinkite ir įmuškite į žalią kiaušinį.

Šį mišinį papipirinkite ir pasūdykite

. Iš bulvių išspauskite šiek tiek sulčių ir lygiu sluoksniu sudėkite ant įkaitintos keptuvės.

Ant bulvių sluoksnio sudėkite faršą

.

Sluoksnį

uždenkite

bulvėmis

. Nepamirškite išspausti sulčių. Nedarykite sluoksnio storo, kad patiekalas spėtų iškepti.

Ant didelės ugnies palaikykite 1 minutę, tada uždenkite dangčiu ir ant vidutinės ugnies kepkite 5 minutes.

Patepkite lėkštę aliejumi ir mentele apverskite bulvių omletą ant lėkštės

.

Tuomet patiekalą grąžinkite atgal į keptuvę. Ir kepkite dar 5 min.

Pabarstykite žolelėmis (krapais arba žaliaisiais svogūnais)

.

Patarimas: kad žalios bulvės nebūtų juodos, apšlakstykite jas svogūnų sultimis.

Ingredientai:

  • 1 didelė bulvė;
  • 1 kiaušinis;
  • 5-7 žaliųjų svogūnų rodyklės druska, pipirai pagal skonį kepimo aliejus.

Patarimas: bulves galite sutarkuoti iš vakaro ir paruošti šį patiekalą pusryčiams. Tarkuotas bulves užpilkite šaltu vandeniu, kad jos nepatamsėtų.

Patiekalas išeis traškus su sultingu kiaušinių įdaru.

Rekomenduojame:  Šokoladinis pyragas be žvynelių. Skanus ir sultingas naminis pyragas

Мы просто влюбились в этот завтрак всей семьей! Моя семья в восторге

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *