Sekite mus Facebook'e!
Šis desertas patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams. Šio recepto skonis labai panašus į parduotuvėje pirktų glaistytų sūrio pyragų, tačiau mūsų receptas nustebins nepakartojamu skoniu.
Sudedamosios dalys: 1:
- Sudedamosios dalys: 360 g varškės;
- 60 g sviesto;
- 3 šaukštai cukraus;
- 1 šaukštelis vanilinio cukraus;
- 1 plytelė šokolado.
Varškės ledinukų pagrindo paruošimas
Perkelkite varškę į gilų dubenį, sudėkite suminkštintą sviestą.
Kad mišinys būtų vientisas, varškės masę suplakite panardinamuoju mikseriu.
Ledų formavimo etapas Ledus
uždenkite
maistine plėvele.
Varškės kremą sudėkite į maišelį ir dugne padarykite plyšį, kad galėtumėte dėti dešreles ant lentelės.
Jas pusvalandžiui nusiųskite į šaldiklį, tegul gerai sustingsta.
Glazūra:
Šokolado plytelę sulaužykite mažais gabalėliais, suvyniokite juos į maišelį ir įmeskite į karštą vandenį.
Patarimas: galite naudoti pienišką arba karčiąjį šokoladą, taip pat galite nusipirkti šokolado su įdaru arba riešutais.
Švariomis rankomis paimkite varškės gabalėlius, suverkite juos ant ilgų medinių iešmelių ir užpilkite šokoladu iš maišelio. Darykite zigzago raštus. Jei norite, galite pamerkti visą varškės pagaliuką į šokoladą ir pasidaryti tikrą ledinuką.
Pabandykite pasigaminti šiuos neįprastus varškės ledus, visiems patiks.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
