Sekite mus Facebook'e!
Kvapas ir spalva ne ką prastesni nei parduotuvėje! Ir labai greitai pagaminama. Rekomenduoju!

Ingredientai
– 200 g pieno
– 200 g cukraus (arba miltelių)
– 20 g sviesto
Paruošimo receptas
1. Sumaišykite visus ingredientus puode (geriausia su aukštais kraštais, nes mišinys stipriai putos).
2. Užvirinkite ant silpnos ugnies.
3. Kai pradės virti, padidinkite ugnį ir virkite (užvirinkite) viską lygiai 10 minučių. Įspėjimas! Jis stipriai putos!
4. Po 10 minučių masė bus labai skysta! Nesijaudinkite – tokia ji ir turėtų būti!
5. Vėsdama ji pamažu tirštėja.
6. Supilkite į stiklainį ir padėkite į šaldytuvą. Po kelių valandų ji dar labiau sutirštės.
Naminis kondensuotas pienas paruoštas!
Išėjo labai, labai skanus. Kvapas ir spalva ne ką prastesni nei parduotuvėje! Ir išverda labai greitai. Rekomenduoju!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
