Sekite mus Facebook'e!
Ingredientai:
Varškės sūris – 180 g
Kiaušinis – 3 vnt.
Druska, pipirai, prieskoniai, žolelės – pagal skonį
Paruošimas:
Sumaišykite varškę ir kiaušinius, įberkite druskos ir susmulkintų žalumynų. Kepkite ant silpnos ugnies po uždarytu dangčiu 7–10 minučių.

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
