Sekite mus Facebook'e!
Būtinai išsaugokite receptą!
Sudedamosios dalys:
Pomidorai – 2,5 kg.
Saldžiosios paprikos – 1 kg.
Raudonosios paprikos – 100 g.
Morkos – 1 kg.
Žalieji obuoliai – 1 kg.
1 puodelis cukraus,
0,25 puodelio druskos,
0,5 puodelio baltojo acto 9 %,
1 puodelis saulėgrąžų aliejaus,
200-300 g. česnako.
Paruošimas:
Visus ingredientus sumalkite mėsmale, virkite vieną valandą, įberkite cukraus, druskos, acto, aliejaus, česnako, virkite 15 minučių. Supilkite į stiklainius ir susukite.
Skanaus!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
