Sekite mus Facebook'e!
Tai tiesiog gardu!
Sudedamosios dalys:
3 valg. š. želatinos + 1 valg. š. vandens;
0,5 l grietinės + 1 valg. š. cukraus + vanilino;
braškių (taip pat galima bananų arba kivių)
Paruošimas:
Užpilkite želatiną vandeniu ir atidėkite, kad išbrinktų. Sumaišykite grietinę su cukrumi ir vanile (neplakite!). Sudėkite želatiną ant ugnies ir kaitinkite nuolat maišydami, neužvirinkite. Tada plona srovele supilkite grietinę, nuolat maišydami.
Į formą įdėkite maistinę plėvelę, išdėliokite braškes ir užpilkite jas želė mase. Įdėkite į šaldytuvą.
Skanaus!

Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
