Sekite mus Facebook'e!
Krabų lazdelės laikomos prieštaringai vertinamu produktu. Daugelis žmonių atmestinai vertina krabų lazdeles, nes mano, kad jose yra daug cheminių medžiagų ir dažiklių. Tačiau gerose krabų lazdelėse nėra daug kenksmingų medžiagų. Priešingai, kokybiškas lazdeles sudaro beveik vien tik žuvies mėsa
. Yra lazdelių su krabų mėsa. Tačiau toks produktas bus daug brangesnis nei parduotuvėse siūlomas. Iš krabų lazdelių galima gaminti įvairius patiekalus. Pavyzdžiui, salotos arba užkandžiai. Dažnai šis produktas prieš šventes dingsta iš lentynų
. Papasakosime, kaip pasigaminti užkandį iš krabų lazdelių.
Užkandžio iš krabų lazdelių ingredientai:
- kiaušiniai – 3 vnt;
- sūris – 100 g;
- petražolių – šakelė;
- česnako – skiltelė;
- majonezas;
- krabų lazdelės – 6 vnt.
Krabų lazdelių užkandžio paruošimas:
Išvirkite kietai virtus kiaušinius, nulupkite ir atvėsinkite. Trynius sutarkuokite smulkia tarka, baltymus – stambia tarka.
Susmulkinkite petražoles, sumaišykite su tryniais, baltymais ir sūriu. Į mišinį įspauskite česnako skiltelę ir užpilkite majonezu.
Krabų lazdeles išvyniokite į lėkštes
.
Patepkite lazdelių paviršių įdaru, suvyniokite atgal į suktinukus.
Suktinukų galus aptepkite majonezu ir pamerkite į likusį faršą.
Gausite paprastą ir pigų užkandį šventiniam stalui. Tai geras būdas paįvairinti užkandžius krabų lazdelėmis.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
