Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Garsieji itališki sausainiai. Greitas desertas prie arbatos: ingredientai paprasti ir prieinami.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dažniausiai žmonės mieliau renkasi saldainius nei sausainius. Daugelis žmonių tokią statistiką aiškina tuo, kad ne visada desertas iš cukrinės tešlos yra gana skanus. Tokiu atveju žmonės tiesiog nėra ragavę kokybiškų skanių ir saldžių sausainių.

Yra daugybė gerų sausainių gaminimo niuansų

.

Pavyzdžiui, taikant neteisingą kepimo algoritmą, galima prarasti galutinį deserto minkštumą ir sultingumą. Taip pat būtina pasirinkti tinkamą įdarą. Statistiškai ne visi mėgsta rūgštynes, todėl sausainių tešlą geriau užpildyti šokoladu arba riešutais.

Pasigaminkime kvapnių ir nerealiai skanių naminių itališkų sausainių

.

Itališkų sausainių ingredientai:

  • Vištienos kiaušiniai – 3 vnt;
  • migdolų – 200 g;
  • cukraus – 180 g;
  • kildinimo medžiagos – šaukštelis;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • miltai – 300 g.

Itališkų sausainių kepimas:

Prieš pradedant kepti, patariame lengvai paskrudinti migdolus, kad vos matytųsi auksinė plutelė. Kiaušinius sumaišykite su druska ir cukrumi, kol granulės ištirps

. Į kiaušinių masę persijokite miltus kartu su kepimo milteliais. Mentele išminkykite vientisą tirštą ir lipnią tešlą. Į tešlą supilkite skrudintus migdolus ir dar kartą išmaišykite.

Rekomenduojame:  Senelis gamina tokius pat kotletus. Valgau juos beveik kiekvieną dieną ir niekada nepavargstu: paprastas ir skanus receptas.

Знаменитое Итальянское печенье. Быстрый десерт к чаю: ингредиенты самые простые и доступные

Ant kepimo skardos išklokite kepimo pergamentą ir perkelkite į dvi dalis padalytą tešlą. Ant popieriaus suformuokite dvi maždaug vienodai suplotas pailgas dešreles

. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių Celsijaus ir kepkite tešlą apie pusvalandį.

Знаменитое Итальянское печенье. Быстрый десерт к чаю: ингредиенты самые простые и доступные

Iškepusios dešrelės paliekamos 5 minutėms atvėsti ir supjaustomos porcijomis.

Знаменитое Итальянское печенье. Быстрый десерт к чаю: ингредиенты самые простые и доступные

Gaunasi skanūs paprasti sausainiai, kuriuos galima gaminti ir su kitų rūšių riešutais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *