Sekite mus Facebook'e!
Pasigaminkime gardų lavašo suktinuką su kopūstais, marinuotais agurkais ir dešra – paprastas receptas namuose. Išsigelbėjimo receptas – lavašo suktinukas, primenantis kopūstų pyragą, labai skanus. Įdaras – puikus produktų derinys, labai plonai supjaustyti kopūstai, čia idealiai tinka marinuotas agurkas, virti kiaušiniai ir mažais kubeliais supjaustyta dešra, bet tai nebūtina.
Galite ir nedėti, vis tiek bus labai skanu.
Ingredientai
lavašas 2 lakštai
marinuotų agurkų 2 vnt.
majonezo
juodųjų pipirų pagal skonį
kopūstų 200 g
dešros 100 g
kiaušinių 2 vnt.
Kaip žingsnis po žingsnio pasigaminti lavašo suktinuką su kopūstais, marinuotais agurkais ir dešra
1. Maltų juodųjų pipirų pagal skonį ir šiek tiek majonezo. Sumaišykite, paimkite 2 lavašo lakštus, pirmąjį lakštą patepkite labai plonu majonezo sluoksniu, tiesiogine prasme lašeliu.
2. Uždenkite antru lakštu ir sudėkite įdarą, paskirstykite ir susukite ritinį, o kad tilptų ant kepimo skardos, perpjaukite per pusę.

3. Kepkite 30–35 minutes 200 laipsnių temperatūroje, šiek tiek atvėsinkite ir patiekite. Sultingas įdaras, traškus lavašas – labai skanu. Skanaus valgio.


Sveiki, aš esu močiutė Ona Gudelienė. Nuo jaunystės virtuvė man buvo vieta, kur gimsta ne tik skanus maistas, bet ir šilti prisiminimai. Kuriu ir dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą ir išlaikė tikrą namų skonį.
Savo patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tradicijų džiaugsmą virtuvėje – nuo paprastų kasdienių valgių iki ypatingų, šventinių skanumynų, kurie pamalonina širdį ir gomurį.
