Sekite mus Facebook'e!
Raudona žuvis yra skanus ir sveikas produktas. Tai baltymų, vitaminų ir sveikųjų riebalų, reikalingų žmogaus organizmui, šaltinis. Sumuštinis su raudona žuvimi pusryčiams yra puikus pasirinkimas, nes jis greitas, skanus, sveikas ir maistingas. Žuvį galima lengvai ir greitai pasūdyti namuose. Tai užtruks 10 minučių jūsų laiko.
Išsami informacija
Žuvis 500 g
Druska 1 valg. šaukštas.
Cukrus 1 valg. šaukštas l

Nuplaukite žuvį ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Sumaišykite cukrų ir druską. Sudėkite žuvį į dubenį ir kruopščiai įtrinkite druskos ir cukraus mišiniu. Tada perkelkite žuvį į patogų dubenį, uždenkite maistine plėvele. Ant plėvelės galite uždėti litro stiklainį vandens, žuvis po dagtimi greičiau pasūdys.
Kitą dieną galėsite mėgautis gardžiu sumuštiniu.

Sveiki, aš esu močiutė Jadvyga Lumienė. Nuo mažens myliu virtuvę ir tikiu, kad maistas turi ypatingą galią sujungti žmones. Gaminti mane išmokė mano mama ir močiutė, o šiandien aš dalinuosi senoviniais, laiko patikrintais receptais, kurie perduodami iš kartos į kartą. Savo patirtį ir širdžiai brangius patiekalus publikuoju tinklalapyje babosreceptai.lt, kur kviečiu visus atrasti tikrą namų skonį – nuo paprastų kasdienių valgių iki šventinių gardumynų, kuriuos pamėgo ne viena šeima.
