Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip greitai marinuoti raudoną žuvį naudojant du ingredientus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Raudona žuvis yra skanus ir sveikas produktas. Tai baltymų, vitaminų ir sveikųjų riebalų, reikalingų žmogaus organizmui, šaltinis. Sumuštinis su raudona žuvimi pusryčiams yra puikus pasirinkimas, nes jis greitas, skanus, sveikas ir maistingas. Žuvį galima lengvai ir greitai pasūdyti namuose. Tai užtruks 10 minučių jūsų laiko.

Išsami informacija

Žuvis 500 g
Druska 1 valg. šaukštas.
Cukrus 1 valg. šaukštas l

Nuplaukite žuvį ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Sumaišykite cukrų ir druską. Sudėkite žuvį į dubenį ir kruopščiai įtrinkite druskos ir cukraus mišiniu. Tada perkelkite žuvį į patogų dubenį, uždenkite maistine plėvele. Ant plėvelės galite uždėti litro stiklainį vandens, žuvis po dagtimi greičiau pasūdys.
Kitą dieną galėsite mėgautis gardžiu sumuštiniu.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.