Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šokoladinis pyragas be kepimo su minkštu šokoladiniu glaistu

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šokoladiniai pyragai yra vienas mėgstamiausių desertų, o jei jį lengva pagaminti, jis tampa šeimos receptu.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

bet kokių sausainių, 700 g; –

sviesto, 100 g; –

cukraus, 150 g; –

vanilinio cukraus pagal skonį.

Glajui paruošti paimkite:

pieno, 100 ml;

– kakavos, 2 valgomųjų šaukštų

; – sviesto, 50 g;

– cukraus, 3 valgomųjų šaukštų

.

Kepimo procesas

Grietinę geriau brokuoti naminę, kad kremas būtų tirštas.

Taip pat reikės šaltos saldžios kavos – joje mirkysime sausainius

. Grietinę sumaišyti su sviestu, cukrumi ir vaniliniu cukrumi, išmaišyti ir suplakti mikseriu.

Paimti indą, sudėti sluoksnį sausainių, kurie iš anksto pamirkyti kavoje.

Aptepti grietinėle ir sudėti antrą

sausainių

sluoksnį

.

Glajui sumaišykite visus ingredientus ir nuolat maišydami ant silpnos ugnies užvirkite iki tirštos masės.

Glajų

supilkite

ant torto ir kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą

.

Шоколадный торт без выпечки с мягкой шоколадной глазурью

Patarimas: vietoj kavos impregnantui galite naudoti pieną su cukrumi arba kondensuotą sutirštintą pieną su vandeniu, medų ir vandenį. Biskvitus galima imti paprastus arba šokoladinius, tinka net su sluoksniu. Jei neturite naminės grietinės, tuomet tirštumui padidinti įmaišykite grietinėlės tirštiklio.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *