Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sūrio pyrago skanėstas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Labai greitai paruošiamas receptas, o bandelės būna ne tik skanios, bet ir minkštos bei purios.

Kepimui reikės tokių ingredientų:

neriebios varškės, 180 g;

– druskos, žiupsnelis

; – cukraus, 100 g; –

pieno, 100 ml;

– miltų, 250 g;

– augalinio aliejaus, 50 g;

– vanilinio cukraus pagal skonį

; – raugo, 1 šaukštelis.

Įdarui paruošti paimkite:

varškės, 200 g;

– krakmolo, 1,5 valgomojo šaukšto

; – cukraus, 2 valgomuosius šaukštus;

– miltelių.

Kepimo procesas

Sumaišykite varškę, druską, cukrų ir vanilinį cukrų, išminkykite iki vientisos masės

. Supilkite pieną ir sviestą, išminkykite

. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite, suberkite į tešlą ir išminkykite

.

Tešla turi būti minkšta ir elastinga.

Uždenkite maistine plėvele ir palikite 20 min.

Sumaišykite visus įdarui skirtus produktus.

Tešlą iškočiokite iki 0,5 cm storio sluoksniu, padalykite į stačiakampius

. Ant vieno krašto dėkite po šaukštą įdaro ir susukite vamzdelius.

Kepimo

skardą

išklokite

pergamentu

ir išdėliokite

vamzdelius

. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 30-40 minučių, priklausomai nuo orkaitės.

Rekomenduojame:  Kefyro pyragas su uogiene. Minkštas ir švelnus: puikiai kepa ir atrodo skaniai.

Jei reikia, pabarstykite milteliais

.

Творожное лакомство

Patarimas: visi ingredientai turi būti kambario temperatūros, kad tešla tolygiai pakiltų. Kaip įdarą galite naudoti ne tik varškę, bet ir kitus saldžius produktus.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *