Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šis obuolių pyragas mane pavergė. Paprastas receptas: skanus ir sveikas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Be mėsos pyragų, obuolių pyragas tebėra aktualus ir šiandien. Kodėl obuolių pyragas visada sulaukia sėkmės? Tikriausiai paslaptis slypi pačios tešlos ir keptų obuolių derinyje

. Jei į šį mišinį įmaišysite cinamono, pyragas suspindės nauju skoniu. Tačiau ne tik puikus skonis yra pyrago populiarumo pagrindas.

Obuoliai yra vaisius, kurį lengva gauti. Dėl šios priežasties obuoliai naudojami nebrangiems ir biudžetiniams kepiniams gaminti.

Sukurkime obuolių pyragą savo rankomis per 5 minutes.

Obuolių pyrago ingredientai:

  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • Cukrus – 200 g;
  • grietinė – 150 g;
  • augalinis aliejus – 80 ml;
  • Vanilinis cukrus – šaukštelis;
  • Kepimo milteliai – 2 šaukšteliai;
  • Miltai – 250 g;
  • Obuoliai – 5 vnt.

Obuolių pyrago paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite druską ir cukrų, plakite mikseriu, kol išbals ir ištirps smėlio grūdeliai. Į masę supilkite grietinę ir augalinį aliejų, ingredientus išmaišykite

. Į masę supilkite vanilinį cukrų, dar kartą išmaišykite. Į kiaušinių masę persijokite miltus kartu su kepimo milteliais, išminkykite vientisą tešlą

Rekomenduojame:  Naminiai rageliai. Šis receptas tikrai jus nustebins

. Nulupkite obuolius nuo žievės, pašalinkite sėklalizdžius

.

Vieną obuolį supjaustykite plonomis skiltelėmis pyragui papuošti

. Likusius obuolius supjaustykite nedideliais kubeliais ir sumaišykite su tešla.

Этот яблочный пирог меня покорил. Простой рецепт: вкусный и полезный

Kepimo formos dugną išklokite pergamentu ir patepkite augaliniu aliejumi. Ant dugno sudėkite tešlą ir paskleiskite ją tolygiu sluoksniu

. Ant paviršiaus vertikaliai spirale sudėliokite obuolių skilteles.

Этот яблочный пирог меня покорил. Простой рецепт: вкусный и полезный

Kepkite obuolių pyragą 180 laipsnių temperatūroje apie 40 minučių.

Этот яблочный пирог меня покорил. Простой рецепт: вкусный и полезный

Rekomenduojame pyragą pabarstyti cukraus pudra, kai tik jis iškepa. Minkydami į kiaušinių masę galite įmaišyti cinamono, kad skonis būtų įdomesnis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *