Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Aš nebegaminu pyragaičių, receptą man davė vienas turkų virėjas. Geriausi blyneliai, kokius kada nors esu ragavusi

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vienas iš paprasčiausių ir skaniausių blynų receptų su manų kruopomis, kurių dėka patiekalas gaunasi labai minkštas, malonios struktūros.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

  • Reikės: manų kruopų, 2 valg;
  • miltų, 1 puodelio;
  • šilto vandens, 3 puodeliai;
  • cukraus, 2 šaukštai;
  • mielės, 20 g;
  • bulvės, 300 g;
  • druska, pipirai;
  • sviestas, 20 g;
  • sūris, 100 g.

Gaminimo procesas

Sumaišykite manų kruopas su persijotais miltais, žiupsneliu druskos ir cukrumi. Supilkite

sausas mieles, išmaišykite. Supilkite

šiltą vandenį ir išmaišykite masę iki vientisos masės

. Tešla turi būti ne per tiršta, bet gana tiršta

. Uždenkite ją ir palikite šiltoje vietoje 1 valandą.

Išvirkite bulves ir sutrinkite jas su gabalėliu sviesto, pipirais ir įvairiais prieskoniais bei aromatinėmis žolelėmis

. Supilkite tešlą į keptuvę ir kepkite blynus, kepdami tik iš vienos pusės, kol paruduos.

Ant nekeptos pusės dėkite bulvių, ant viršaus pabarstykite tarkuoto sūrio ir užspauskite blyno kraštus, padarydami trikampio formos blyną

.

Пирожки больше не делаю, турецкий повар подсказал рецепт. Лучшие блины, которые я пробовала

Пирожки больше не делаю, турецкий повар подсказал рецепт. Лучшие блины, которые я пробовала

Galite iš karto patiekti į stalą arba aptepti sviesto gabalėliais ir troškinti puode po dangčiu ant viryklės arba orkaitėje.

Rekomenduojame:  Prancūziško bučinio salotos. Skanios, švelnios ir aromatingos: negaliu nustoti jų valgyti.

Пирожки больше не делаю, турецкий повар подсказал рецепт. Лучшие блины, которые я пробовала

Labai skanu su grietine ir įvairiais naminiais padažais, tokie pyragai tinka ir prie arbatos.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *