Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Rauginti kopūstai stiklainiuose. Geriausias receptas: 3 dienos ir paruošta

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Daugelis gydytojų kalba apie naudingas raugintų kopūstų savybes. Faktas tas, kad šis produktas padeda išgydyti mažakraujystę ir kitas ligas, susijusias tiek su virškinimo, tiek su kraujotakos sistema. Rauginti kopūstai

neleidžia žarnyne gamintis kenksmingiems mikroorganizmams

.

Jis pagreitina maisto virškinimą skrandyje, greitai šalina toksinus, daro odą švaresnę

. Taip pat rauginti kopūstai skirti kraujagyslėms gydyti. Jis susidoroja su cholesterolio kiekiu kraujyje

. Dėl šių priežasčių kopūstus reikia įtraukti į savo racioną. Pereikime prie raugintų kopūstų, padarykime tai per 3 dienas.

Raugintų kopūstų ingredientai (3 litrų stiklainis):

  • Kopūstai – 2,5 kg;
  • morkos – 2 vnt;
  • Druska – 2 šaukštai;
  • Cukrus – valgomasis šaukštas;
  • vandens – litras;
  • lauro lapai – 3 vnt;
  • kvapieji pipirai – 8 vnt.

Raugintų kopūstų paruošimas:

Iš kopūstų pašalinkite žievelę ir viršutinius lapus, supjaustykite juos plonais šiaudeliais. Nuluptas morkas sutarkuokite stambia tarka, sumaišykite su kopūstais

. Kopūstus ir morkas sudėkite į stiklainį ⅓ dalimi. Ant kopūstų sluoksnio uždėkite lauro lapą, raudonėlio pipirą. Panašiai išdėliokite ir kitus kopūstų sluoksnius.

Rekomenduojame:  Labai skanus ir gražus naminis pyragas. Biudžetinis receptas be jokių rūpesčių

Квашеная капуста в банках. Самый лучший рецепт: 3 дня и готова

Į verdantį vandenį supilkite granuliuotą cukrų ir druską, maišykite, kol smėlio grūdeliai ištirps. Kai verdantis vanduo atvės, supilkite jį į kopūstus

. 3-4 dienas porą kartų per dieną kopūstus papurtykite, kad išsiskirtų dujos.

Квашеная капуста в банках. Самый лучший рецепт: 3 дня и готова

Po rauginimo kopūstus padėkite į šaldytuvą. Rezultatas – greitai rauginti kopūstai.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *