Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šį receptą sugalvojusiam žmogui įteikite medalį. Įdaras, bulvės ir manų kruopos: itin skani vakarienė

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kotletai tapo daugelio šiuolaikinės kultūros patiekalų pagrindu. Pavyzdžiui, šiandien be kotletų neįsivaizduojami mėsainiai. Ši bandelė su kotletu ir salotų lapais tapo neįtikėtinai populiari visame pasaulyje. Kasdien paruošiama daugiau nei milijonas kotletų, kuriais aprūpinami greitojo maisto restoranai.

Žinoma, parduotuvėse perkamų kotletų kokybė kelia abejonių

.

Niekada negalima tvirtai teigti, kad tokie kotletai pagaminti iš kokybiškos mėsos. Todėl daugelis žmonių atsisako pirkti kotletus ir renkasi naminius. Juolab kad kotletų gaminimas nėra toks sudėtingas, kaip atrodo.

Kotletų ingredientai:

  • Įdaras – 600 g;
  • manų kruopos – 4 šaukštai;
  • svogūnas – 2 vnt;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Paprikos – žiupsnelis;
  • kalendros – ⅓ šaukštelio;
  • Juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • Bulvės – 2 vnt.

Kotletų paruošimas:

Sumaišykite maltą mėsą su manų kruopomis, palikite, kol išbrinks. Svogūnus supjaustykite nedideliais gabalėliais, įmuškite ten kiaušinius. Į svogūnus suberkite druską, papriką, kalendrą, juoduosius pipirus, komponentus sumaišykite

. Svogūnų mišinį suplakite panardinamuoju trintuvu, paverskite tyre. Sumaišykite maltą mėsą su svogūnų tyre, gerai išmaišykite

Rekomenduojame:  Tinka bet kokiai šventei. Krabų salotos: per daugelį metų patikrintas receptas

. Pamirkykite rankas vandenyje ir suformuokite kotletukus

.

Дайте медаль тому, кто придумал этот рецепт. Фарш, картофель и манка: необыкновенно вкусный ужин

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite kotletus iš abiejų pusių iki auksinės spalvos ant vidutinės ugnies.

Дайте медаль тому, кто придумал этот рецепт. Фарш, картофель и манка: необыкновенно вкусный ужин

Nulupkite bulves ir supjaustykite plonais griežinėliais. Tame pačiame aliejuje apkepkite bulvių plokšteles, jas perriškite, pasūdykite.

Ant bulvių pagalvės sudėkite kotletus, užpilkite 50 ml vandens.

Дайте медаль тому, кто придумал этот рецепт. Фарш, картофель и манка: необыкновенно вкусный ужин

Uždenkite keptuvę dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies 15 minučių.

Дайте медаль тому, кто придумал этот рецепт. Фарш, картофель и манка: необыкновенно вкусный ужин

Iškepusius kotletus galima papuošti žolelėmis. Tai puikus patiekalas su garnyru.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *