Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mane išmokė draugas iš Korėjos: dabar skumbrę ruošiu tik taip. Žuvies receptas, kuris nustebino mano svečius

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Skumbrė yra viena populiariausių žuvų rūšių. Pastaruoju metu pasaulinė skumbrės rinka smarkiai auga ir iki 2028 m. turėtų padidėti 4,5 %.

Kas turi didelę skumbrės paklausą? Pirmiausia šios žuvies valgymas svarbus viduriniosios klasės šeimoms. Biudžetinė žuvis gali pakeisti lašišą ir tuną.

Taip pat žuvis aktuali pesketarams – žmonėms, kurie atsisakė valgyti gyvulinę mėsą, pakeisdami ją žuvimi. Skumbrė

turi daug naudingų medžiagų, kurios teigiamai veikia organizmą. Paruoškime skumbrę namuose skaniai.

Skumbrės kepimo ingredientai:

  • Skumbrė – 2 vnt;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • sauso česnako – žiupsnelis;
  • raudonėlio – ⅓ šaukštelio;
  • obuolių sidro actas – 2 valg;
  • augalinis aliejus – 40 ml;
  • citrinos – vnt;
  • apelsinas – vnt;
  • rozmarino;
  • paprika.

Garnyrui skirti ingredientai:

  • česnakas – 4 skiltelės;
  • žaliųjų svogūnų – ryšulėlis;
  • morkos – vnt;
  • aitriosios paprikos dribsnių;
  • maltų pipirų – žiupsnelis;
  • daržovių prieskoniai;
  • pomidorų pasta – šaukštelis;
  • cukraus – šaukštelis;
  • sojų padažas;
  • kopūstai – žiediniai kopūstai;
  • obuolių sidro actas – 2 šaukštai.

Keptos skumbrės paruošimas:

Rekomenduojame:  Troškinti kopūstai su kiaulienos šonkauliukais. Sotus ir aromatingas patiekalas vakarienei

Iš žuvies pašalinkite galvą, uodegą, vidurius. Skumbrės nugaroje padarykite kelis skersinius įpjovimus poros pirštų atstumu vienas nuo kito.

Apibarstykite žuvį druska, sausu česnaku, raudonėliu ir, jei reikia, maltais juodaisiais pipirais – iš abiejų pusių. Žuvį apšlakstykite actu ir augaliniu aliejumi

. Citriną supjaustykite nedideliais ketvirtadaliais griežinėlių. Panašiai supjaustykite ir apelsiną. Apelsino griežinėlius dėkite į žuvies vidų, o citrinos griežinėlius – į išilgines skylutes.

Išdėliokite skumbrę kepimo formoje, išklotoje pergamentu

.

Padažui sumaišykite rozmariną ir papriką, supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite.

Подруга из Кореи научила: скумбрию теперь готовлю только так. Рецепт рыбы, который удивил моих гостей

Apvoliokite žuvį prieskoniais ir aliejumi, kepkite 180 laipsnių orkaitėje 25-30 minučių. Keptuvėje su augaliniu aliejumi išspauskite česnako skilteles, sudėkite stambiai supjaustytą svogūną

. Daržovių skustuku supjaustykite morkas stambiais griežinėliais

.

Į

morkas pagal skonį suberkite aitriosios paprikos dribsnius, maltus pipirus ir daržovių prieskonius, išmaišykite

. Į

morkas

suberkite pomidorų pastą ir cukrų, supilkite sojų padažą ir dar kartą išmaišykite

.

Stambiai supjaustykite baltagūžių kopūstų lapus ir sudėkite juos į keptuvę su morkomis

. Garnyrą užpilkite obuolių actu ir išmaišykite. Kai kopūstai nusistovės, išjunkite ugnį ir uždengę daržovių garnyrą dangčiu palaikykite 15-20 minučių.

Rekomenduojame:  Auksinės vištienos šlaunelės svogūnų padaže: nėra žodžių, kaip skanu. Žydiška vištiena

Подруга из Кореи научила: скумбрию теперь готовлю только так. Рецепт рыбы, который удивил моих гостей

Prie šių troškintų kopūstų rekomenduojama patiekti keptą skumbrę.

Подруга из Кореи научила: скумбрию теперь готовлю только так. Рецепт рыбы, который удивил моих гостей

Tai puiki korėjietiška žuvies ir daržovių vakarienė.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *