Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Žuvies kotletai „Po-Odessky”. Receptas be duonos: sultingi jūros lydekos kotletai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Žuvies kotletai – tai patiekalas, kurį galima pagaminti iš įvairių rūšių žuvies.

Žuvies kotletus galima kepti keptuvėje, orkaitėje arba virti garuose

.

Priklausomai nuo gaminimo būdo gali pasikeisti patiekalo skonis

. Norėdami paįvairinti kotletų skonį, galite pridėti įvairių ingredientų: svogūnų, česnakų, žolelių, prieskonių ir džiūvėsėlių.

Taip pat galite eksperimentuoti su ingredientų proporcijomis, kad rastumėte jums tinkamiausią receptą.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Sudedamosios dalys: jūros lydekos – 1 100 g;
  • svogūnai – 900 g;
  • kiaušinis – 1 vnt;
  • druska – šaukštelis;
  • česnako – 2 skiltelės;
  • sviestas – 80 g.

Žuvies kotletų paruošimas:

Išvalykite jūros lydeką, pašalinkite stambius kaulus, supjaustykite nedideliais kubeliais svogūną. Keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite svogūną, kol suminkštės, įberkite druskos ir pipirų

. Į svogūną sudėkite sviestą, įspauskite česnaką, išmaišykite ir kepkite 2-3 min. Per mėsmalę pertrinkite žuvį, tada – pakepintus svogūnus

. Į mišinį įmuškite kiaušinį, visus komponentus kruopščiai sumaišykite į vientisą faršą. Palikite faršą 10 minučių, tada suformuokite kotletus

. Keptuvėje augaliniame aliejuje kepkite kotletus, kol taps auksinės spalvos.

Rekomenduojame:  Mano močiutė pasidalijo receptu: imu kefyrą, 1 kiaušinį ir 10 minučių. Greiti pyragai keptuvėje

Рыбные котлеты "По-Одесски". Рецепт без хлеба: сочные котлеты из хека

Taip gausite paprastus, bet skanius jūros lydekos kotletus. Jei norite, kotletus galite apvolioti džiūvėsėliuose arba miltuose.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *