Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vyšnių želė: labai paprastas receptas. Skanus skanėstas be jokio triūso

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Vyšnių želė yra ne tik skanus skanėstas, bet ir tikras vasaros gausos simbolis. Ryški, kvapni ir švelnios tekstūros želė puikiai atskleidžia sodrų prinokusių vyšnių skonį ir lengvą rūgštelę. Šis desertinis patiekalas vertinamas dėl savo universalumo: jį galima patiekti kaip savarankišką skanėstą, juo sluoksniuoti tortus ir pyragus arba juo gardinti varškės ir grietinėlės desertus.

Be turtingo skonio, vyšnių želė naudinga dėl vitaminų, antioksidantų ir organinių rūgščių, kurių gausu pačiose uogose. Ji patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams, ypač jei bus patiekiama gražiuose kremuose, su mėtomis, grietinėle ar jogurtu. O žiemos mėnesiais stiklainis naminės želė bus tikras saulėtos vasaros prisiminimas.

Sudedamosios dalys:

  • Sudedamosios dalys: vyšnios – 500 g;
  • cukraus – 80 g;
  • vandens – 640 ml;
  • želatina – 10 g.

Vyšnių želė paruošimas:

Želatiną užpilkite 40 g vandens. Palikite želatiną brinkti 5-6 min.

Į puodą supilkite vyšnias ir cukrų, supilkite vandenį, mišinį užvirinkite. Užvirus virkite vyšnias 3-4 minutes.

Į karštą kompotą supilkite želatiną, išmaišykite ir per sietelį perkoškite į atskirą indą. Vyšnias pertrinkite per sietelį.

Rekomenduojame:  Sriubos paslaptis slypi prieskoniuose ir žolelėse! Švelni gavėnios sriuba su oro koldūnais

Желе из вишни: очень простой рецепт. Вкусное лакомство без заморочек

Palikite želė atvėsti kambario temperatūroje, o tada šaldytuve, kol sustings. Gausite skanią, sodrią vyšnių želė.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *