Sekite mus Facebook'e!
Kartais užtenka kelių sėkmingų derinių, kad pačios paprasčiausios salotos taptų visos šeimos mėgstamiausiomis. Garsiosios „Mano ledi“ yra vienas iš tokių variantų: kopūstai ir kukurūzai suteikia joms gaivumo, o rūkyta mėsa ir skrebučiai – tekstūros ir skonio. Nenuostabu, kad „Mano ledi“ salotos valgomos nepaliekant pėdsakų ir visada prašoma dar.

Sudedamosios dalys:
švieži kopūstai – 300 g
rūkyta dešra – 100 g
konservuoti kukurūzai – 100 g
sūrio skonio kvietiniai skrebučiai – 50 g
majonezas – 2–3 šaukštai.
Paruošimas:
Kopūstus supjaustykite plonomis juostelėmis ir nedelsdami sudėkite į gilų dubenį. Rūkytą dešrą supjaustykite juostelėmis arba kubeliais pagal pageidavimą ir sudėkite į kopūstus. Nusausinkite skystį nuo konservuotų kukurūzų, sudėkite kukurūzus su kitais ingredientais.

Sudėkite skrebučius. Salotas pagardinkite majonezu, išmaišykite ir nedelsdami patiekite, kad skrebučiai išliktų traškūs. Žiemos versijai šviežius kopūstus galima pakeisti kiniškais kopūstais.

