Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vokiečių 4 maisto produktų užtepėlė Niekas nesugalvos, iš ko pagamintas šis užkandis

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Duonos užtepėlės buvo ir tebėra populiarios daugelyje Europos šalių. Vokiečiai ypač mėgsta įvairias tešlas ir paštetus. Šie žmonės tiesiog pamišę dėl įvairiausių įdomių ir neįprastų duonos užtepėlių. Be tipiškų paštetų su vištiena, menkės kepenėlėmis, žąsiena ir kt., yra paštetų su gilės, grybais, ikrais ir net triufeliais.

Paštetų ir paštetų vartojimo kultūra pamažu išplito ir kitose šalyse. Kai kur paštetų idėja neprigijo, pavyzdžiui, pietinėse valstijose, o kitur ji tapo mėgstama.

Dauguma vokiečių paštetus gamina patys. Kurkime ir mes savo naminius makaronus.

Obuolių vokiškų makaronų ingredientai:

  • Sviestas – 30 g;
  • svogūnas – vnt;
  • obuolys – vnt;
  • graikiniai riešutai – 50 g;
  • druskos – žiupsnelis;
  • juodųjų pipirų – žiupsnelis;
  • garstyčių – ⅓ šaukštelio.

Obuolių vokiškos pastos paruošimas:

Supjaustykite nedideles bagetės riekeles, apkepkite 10 g sviesto. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje su sviestu.

Obuolį supjaustykite kubeliais, sudėkite į svogūną kartu su 10 g sviesto ir lengvai pakepinkite

.

Obuolius ir svogūnus sudėkite į blenderio dubenį

Rekomenduojame:  Žuvį pagal šį receptą kepu jau 15 metų. Taip pat gerai kaip lašiša ir upėtakis: balta žuvis su daržovėmis

. Susmulkinkite graikinius riešutus

, suberkite

juos

į

obuolius ir svogūnus ir sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.

Į mišinį įberkite garstyčių, druskos ir juodųjų pipirų ir dar kartą sutrinkite

.

Немецкая намазка из 4-х продуктов Никто не догадается, из чего сделана эта закуска

Tešlą užtepkite ant duonos.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *