Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vietoj nuobodžių raudonųjų ikrų. Skanus silkės ir manų kruopų dipas: netikėjau, kad tai įmanoma padaryti

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Silkės užtepėlė yra tradicinis šaltas užkandis, gerai žinomas Rytų Europos virtuvėse. Tai švelni pasta arba paštetas, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra sūdyta silkė. Šiame patiekale dera gaminimo paprastumas, produktų prieinamumas ir ryškus, sodrus skonis, kuris yra lengvai atpažįstamas ir mėgstamas daugelio kartų.

Silkės užtepėlės atsiradimas buvo natūrali įvairių paštetų ir „sumuštinių” mišrainių gaminimo tradicijos tąsa. Esant kukliam produktų rinkiniui, namų šeimininkės ieškojo būdų, kaip iš to, kas yra po ranka, paruošti maistingų, skanių ir įvairių užkandžių.

Papasakosime, kaip paruošti silkių užtepėlę

.

Ingredientai: 1:

  • silkės – 2 filė;
  • svogūnas – ½ vnt;
  • augalinis aliejus – 80 g;
  • pomidorų sultys – 80 ml;
  • manų kruopos – 60 g.

Silkės užtepėlės paruošimas:

Supjaustykite kuo smulkiau sūdytą silkę, pusę svogūno susmulkinkite blenderiu. Sumaišykite silkę ir svogūną.

Вместо надоевшей красной икры. Вкуснейшая намазка из сельди и манки: я не верила, что так можно

Į puodą supilkite augalinį aliejų kartu su pomidorų sultimis, užvirinkite mišinį. Į mišinį supilkite manų kruopas, išmaišykite ir užvirkite

. Sudėkite mišinį prie silkės ir svogūnų, išmaišykite. Palikite užtepėlę po celofanu šaldytuve porai valandų.

Rekomenduojame:  Paimkite 1 kiaušinį ir 2 bulves. Greiti pusryčiai vos per 15 minučių: skanu ir paprasta

Вместо надоевшей красной икры. Вкуснейшая намазка из сельди и манки: я не верила, что так можно

Gausite paprastą ir skanią silkės užtepėlę.

Вместо надоевшей красной икры. Вкуснейшая намазка из сельди и манки: я не верила, что так можно

Ją galima tepti ant duonos ir patiekti apibarstytą maltomis petražolėmis.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *