Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vienas ingredientas gali viską pakeisti. Varškės apkepas be miltų ir manų kruopų: skanus ir originalus

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Daugelis Sovietų Sąjungoje gimusių žmonių žino varškės apkepą. Varškės apkepas buvo vienas iš įprastų patiekalų, kurie buvo gaminami vaikų darželiuose ir mokyklose. Tiesa, ne visada toks troškinys buvo skanus ir saldus. Neretai apie šį patiekalą tekdavo išgirsti negražių žodžių. Kodėl varškės apkepas iš vaikystės ne visada buvo skanus

? Dalykas yra paprasta ekonomija, kuria buvo impregnuota visa Sovietų Sąjunga. Virėjai ėmė cukraus, miltų ir kitų produktų.

Atitinkamai šių produktų neužtekdavo pagrindiniuose patiekaluose.

Dabar saldų gardų

varškės apkepą

galite paruošti be miltų ir manų kruopų

.

Varškės apkepo ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: varškė – 700 g;
  • Kiaušiniai – 3 vnt;
  • Druska – žiupsnelis;
  • grietinė – 100 g;
  • Cukrus – 100 g;
  • Vanilinis cukrus – 20 g;
  • Virti ryžiai – 300 g.

Varškės apkepo paruošimas:

Kiaušinius padalykite į trynius ir baltymus, į varškę įmaišykite trynius. Į

varškę

įmaišykite grietinę, miltelinį cukrų, vanilinį cukrų ir žiupsnelį druskos

. Imersiniu maišytuvu suplakite ingredientus iki vientisos masės. Į varškės masę suberkite iš anksto išvirtus ryžius ir išmaišykite

Rekomenduojame:  Greiti bulviniai blynai, kuriuos pamėgs ir suaugusieji, ir vaikai: kaip pas mamą!

. Baltymus pasūdykite ir išplakite mikseriu iki purumo. Po poros minučių supilkite išplaktus baltymus į varškės masę, atsargiai išmaišykite.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir išklokite pergamentu

.

Formą pabarstykite miltais

. Varškės masę

paskirstykite

į formą, paskleiskite tolygiu sluoksniu.

Один ингредиент может изменить всё. Творожная запеканка без муки и манки: вкусно и оригинально

Kepkite patiekalą 180 laipsnių temperatūroje 40-45 minutes.

Один ингредиент может изменить всё. Творожная запеканка без муки и манки: вкусно и оригинально

Один ингредиент может изменить всё. Творожная запеканка без муки и манки: вкусно и оригинально

Iškepęs patiekalas nusistovės, nes sudėtyje yra baltymų. Padažui prie apkepo naudojame kartu sumaišytą grietinę ir sutirštintą pieną.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *