Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vakarienė iš septintojo dešimtmečio. Skaniausios bulvės mano gyvenime. Seniai pamirštas receptas

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

60-ųjų vakarienė – tai skaniausios bulvės, kokias tik esu ragavęs! Šis seniai pamirštas receptas nukelia mane į jaukių šeimos vakarienių atmosferą. Kiekvienas kąsnis persmelktas aromatų, kurie užpildo namus šiluma ir jaukumu. Patiekite su aromatingomis žolelėmis ir prieskoniais, kad atsiskleistų visi skonio aspektai. Šios bulvės bus tikras atradimas jūsų vakarienėms ir nustebins net išrankiausius gurmanus. Nepraleiskite progos pasidalinti šiuo receptu su draugais ir atkurti retro vakaro atmosferą!

Sudedamosios dalys:

  • virtos bulvės 350 g
  • kiaušiniai 1 vnt.
  • 100 ml šilto bulvių sultinio
  • cukraus 1 arb. šaukštelis
  • druskos 2 arb. šaukšteliai.
  • sausų mielių 8 g
  • miltai 560 g
  • aliejaus 30 ml
  • žali svogūnai 1 ryšelis
  • kepimo aliejus

Paruošimas:

Išvirtas bulves sutrinkite iki minkštumo. Įmuškite kiaušinius, supilkite šiltą skystį nuo virtų bulvių ir išmaišykite. Įberkite cukrų, druską, mieles ir miltus ir rankomis minkykite tešlą iki vientisos masės.

Smulkiai supjaustykite laiškinį svogūną ir suberkite jį į tešlą. Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite 60 minučių.

Suformuokite rutuliukus.

Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir kepkite blynelius giliai iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.

Rekomenduojame:  Tingūs pyragai per 5 minutes. Skanus ir greitas receptas

Atneškite prie stalo!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.