Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vaikystės skonis! Kavos karamelė su irisais

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Saldainiai pasirodo labai skanūs ir kvapnūs, tokį desertą tikrai visada paruošite.

Gaminimui reikės šių ingredientų:

kavos ekstrakto, 40 g; –

cukraus, 650 g

; –

gliukozės, 100 g.

Paruošimo procesas

Sumaišykite gliukozę ir cukrų ir padėkite ant ugnies, kad masė pasiektų maždaug 160 °C temperatūrą

. Kitame puode sumaišykite grietinėlę, sviestą ir kavos ekstraktą ir šią masę užvirinkite

.

Patarimas: kavos ekstraktą galima puikiai pakeisti tirpiąja kava (40 g) arba virta, gana stipria kava, 50 ml.

Karštą kreminę masę atsargiai supilkite ant cukraus ir gliukozės, viską gerai išmaišykite ir

ant silpnos

ugnies užvirinkite iki 120 °C.

Masę supilkite į formą žemais šonais (geriausia apie 30 x 20 cm) ir palikite desertą atvėsti kambario temperatūroje.

Kai saldainiai gerai atvės, o geriau palikite juos per naktį, supjaustykite juos porcijomis ir suvyniokite į pergamentą – taip jie ilgiau išsilaikys šaldytuve

.

Patarimas: galite ištirpinti šokoladą ir pamerkti į jį kiekvieną saldainį, tada sudėti ant pergamentu išklotos kepimo skardos ir 30 minučių pasiųsti į šaldytuvą. Gausite šokoladinius saldainius su įdaru.

Вкус детства! Ириска кофейная карамельная


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *