Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Užkandžiaukite pomidorais per 30 minučių. Puikus kebabų ir kitų patiekalų receptas: skonio paslaptis – padaže.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Užkandiniai pomidorai – apetitą keliantis ir universalus patiekalas, tapęs neatsiejama kasdienio ir šventinio stalo dalimi. Šie pomidorai patiekiami kaip užkandis: šalti, aromatingi ir dažnai pikantiški. Jie vertinami dėl šviežumo, intensyvaus skonio, paprasto paruošimo ir įvairių variacijų

. Derinami su prieskoniais, česnakais, žolelėmis, sūriu, riešutais ar net mėsos komponentais jie įgauna visiškai naują gastronominį atspalvį.

Užkandiniai pomidorai yra ne tik skanus skanėstas, bet ir tikra kulinarinio kūrybiškumo sritis, kurioje galima eksperimentuoti su įdarais, padažais, prieskoniais ir patiekimo būdais.

Papasakosime, kaip paruošti užkandinius pomidorus.

Ingredientai: 1:

  • Pomidorai – 500 g;
  • svogūnas – ½ vnt;
  • česnakas – 2 skiltelės;
  • augalinis aliejus – 2 šaukštai;
  • medaus – 2 valg. šaukštai;
  • sojų padažas – 2 šaukštai;
  • citrinos sultys – 2 valg. šaukštai;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • krapų, petražolių – kelios šakelės.

Užkandžių pomidorų paruošimas:

Pomidorus supjaustykite nedideliais griežinėliais, o svogūnus – ketvirčiais žiedų. Žoleles smulkiai supjaustykite ir sudėkite daržoves į stiklainį sluoksniais – pomidorai, svogūnai, žolelės

. Marinatui sumaišykite augalinį aliejų su sojų padažu ir citrinos sultimis.

Rekomenduojame:  Mėtų daugiau nekepinu, taip sveikiau. Skani ir sultinga žuvis su svogūnais: vakarienė visai šeimai

Supilkite marinatą

į stiklainį

, uždarykite ir kelis kartus apverskite, šiek tiek pakratykite

.

Закусочные помидоры за 30 минут. Идеальный рецепт к шашлыкам и не только: секрет вкуса в заправке

Įdėkite stiklainį į šaldytuvą bent pusvalandžiui.

Закусочные помидоры за 30 минут. Идеальный рецепт к шашлыкам и не только: секрет вкуса в заправке

Kuo ilgiau pomidorai marinuojami, tuo skanesni jie tampa. Gausite paprastą užkandį, kuris tinka prie mėsos.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *