Sekite mus Facebook'e!
Mėgstantiems raugintus marinuotus agurkus būtinai reikėtų juos pasigaminti pagal šiuos receptus. Kiekvienas receptas yra savaip skanus. Tokie agurkai jums tikrai patiks ir nesigailėsite juos pagaminę. Be to, jie labai naudingi, nes juose yra probiotikų, kurie saugo nuo infekcijų. Toks patiekalas bus naudingas kiekvienam
1 variantas: Agurkai, kurių sudėtyje yra agurkų.
Sudėkite į 3 litrų talpos stiklainį. Tris vyšnių lapus, tris serbentų lapus, krienų lapą, krapų skėtį, du ąžuolo lapus, juodųjų pipirų žirnelius, tris česnako skilteles, lauro lapą, agurkus, tris šauktus 100 g druskos ir vandens. Po 24 valandų sūrymą reikia nusunkti, agurkus perpilti paprastu šaltu vandeniu ir nusiųsti į rūsį. Uždarykite stiklainį kaproniniu dangteliu.
2 variantas.
Į 3 litrų talpos stiklainį sudėkite agurkus, šaukštą smulkinto česnako, 90 gramų druskos, šaukštą pipirų žirnelių ir vandens. Pasiųskite stiklainį į rūsį 14 dienų.
3 variantas.
Į 3 litrų stiklainį sudėkite česnaką, krapus, du vyšnių lapus, du serbentų lapus, du krienų lapus, pipirinių žirnelių ir agurkus. Ištirpinkite 90 g druskos ir šaukštą garstyčių miltelių 1500 ml šalto vandens. Užpilkite agurkus sūrymu. Uždarykite stiklainius ir 14 dienų palaikykite rūsyje.
Gero apetito!
