Sekite mus Facebook'e!
Kiekvienoje kelionėje į kaimą reikės virti svogūnus pagal šį receptą. Jis bus šašlykų ir kitų patiekalų priedas. Pabandykite bent kartą pasigaminti marinuotų svogūnų, ir rezultatas jus nustebins. Virtus svogūnus labai greitai paruošite, jie idealiai tinka prie mėsos ir sumuštinių.
Ingredientai: 1. Sviestas:
- Baltojo cukraus – šaukštelis;
- obuolių sidro acto – 15 ml;
- Verdančio vandens – 200 ml;
- virtuvinė druska – 0,5 arbatinio šaukštelio;
- Svogūnai – 3 vnt.
Žingsnis po žingsnio receptas:
- Supjaustykite svogūnus žiedais ir sudėkite juos į dubenį.
- Suberkite prieskonius, išmaišykite ir užpilkite verdančiu vandeniu.
- Kai tirpalas atvės, svogūnus perkelkite į sietelį, o tada į lėkštę.
Gero apetito!
