Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tokie skanūs, kad juos gaminu kas antrą dieną. Blyneliai be miltų: receptas per 15 minučių

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Blynų istorija siekia daugiau nei 1000 metų, nes tai vienas paprasčiausių patiekalų pasaulyje. Jis ruošiamas iš minimalaus produktų kiekio, tačiau per pusryčius gali pamaitinti didelę šeimą. Blynų

yra beveik visose pasaulio šalyse. Pavyzdžiui, Prancūzijoje jie vadinami galettes. Tai plonos iš grikių miltų pagamintos bulvytės su kumpiu, sūriu ir uogiene. Indijoje blyneliai vadinami dosa – ryžių miltų blyneliai, patiekiami su kariu

, ir net arabų šalyse yra savų blynelių, vadinamų atayef. Jie gaminami iš plonos manų kruopų tešlos ir patiekiami saldūs, t. y. su medumi, džiovintais vaisiais arba riešutais

. Papasakosime, kaip pasigaminti klasikinių bulvyčių, panašių į arabiškas.

Ingredientai: 1:

  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • jogurtas – 250 g;
  • cukraus – 2 valg;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • kildinimo medžiagos – 1 šaukštelis;
  • manų kruopos – 250 g.

Kepinių paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite jogurtą ir gerai išmaišykite. Į mišinį suberkite druską ir cukrų, suberkite manų kruopas ir kepimo miltelius, išmaišykite ir kruopščiai plakite mišinį panardinamuoju mikseriu 5 min.

Rekomenduojame:  Pagal šį receptą bet kokia žuvis pavyksta puikiai. Daugiau neperku brangios žuvies: 2 gardūs būdai ją paruošti

Tešlą perkelkite į konditerinį maišelį

.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, į jį suberkite tešlos porcijas

. Kepkite paplotėlius iš abiejų pusių, kol paruduos.

Настолько вкусно, что готовлю через день. Оладьи без муки: рецепт за 15 минут

Rezultatas – purios minkštos bulvytės.

Настолько вкусно, что готовлю через день. Оладьи без муки: рецепт за 15 минут

Jas galima patiekti tiek su medumi ir uogiene, tiek su grietine.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *