Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tinginių paplotėliai su kiaušiniu ir svogūnu. Pūkuoti, minkšti ir nenusėdę: paslaptis slypi paruošime.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Greito kepimo sąvoka atsirado dėl technologijų plėtros ir besikeičiančio žmonių gyvenimo būdo.

Šiuolaikiniame pasaulyje žmonės vis labiau vertina savo laiką ir renkasi greitus ir patogius sprendimus. Greitasis kepimas gali padėti sutaupyti laiko ir pastangų. Net kavinėse ir restoranuose dažnai siūlomi greitai iškepti gaminiai, kurie kepami klientų akivaizdoje. Tai suteikia šviežumo ir produkto kokybės įspūdį

. Greito kepimo sąvoka nuolat tobulėja, atsiranda naujų tešlos rūšių, įdarų ir kepimo būdų. Todėl atsirado įvairių tinginių pyragų ir bandelių receptų

. Paruoškime tokius pyragus pagal vieną iš populiarių receptų.

Tešlos sudedamosios dalys:

  • kefyras – 400 ml;
  • druskos – 1 šaukštelis;
  • cukraus – 1 šaukštelis;
  • kiaušinis – vnt;
  • sodos – ½ šaukštelio;
  • augalinis aliejus – 20 ml;
  • miltai – 350 g.

Įdarui skirti ingredientai:

  • Žaliųjų svogūnų – krūva;
  • virti kiaušiniai – 4 vnt.

Tinginių paplotėlių paruošimas:

Į kefyrą suberkite druską ir cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite augalinį aliejų ir gerai išmaišykite. Į mišinį supilkite sodą, persijokite miltus ir užminkykite tirštą tešlą be gumuliukų.

Rekomenduojame:  Sultingi ir skanūs mėsos pyragai. Erdviausios tešlos paslaptys

Žaliuosius svogūnus smulkiai supjaustykite, virtus kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais

.

Sudėkite kiaušinius ir svogūnus į tešlą ir išmaišykite.

Ленивые пирожки с яйцом и луком. Пышные, мягкие и не оседают: секрет в приготовлении

Tešlą sudėkite į konditerinį maišelį. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, į jį suberkite nedideles tešlos porcijas.

Ленивые пирожки с яйцом и луком. Пышные, мягкие и не оседают: секрет в приготовлении

Kepkite paplotėlius iš abiejų pusių, kol paruduos.

Ленивые пирожки с яйцом и луком. Пышные, мягкие и не оседают: секрет в приготовлении

Gaunami greiti tinginių pyragėliai su kiaušiniais ir svogūnais. Tokie pat pyragėliai ruošiami su sūriu, dešra ir net malta mėsa.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *