Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tingiausi ir greičiausi koldūnai. Nereikia minkyti tešlos!

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šiuose koldūnuose yra daug varškės ir šiek tiek tešlos, jie greitai išverdami ir būna labai minkšti.

Gaminti reikės šių ingredientų:

varškės, 400 g;

– druskos ir cukraus pagal skonį

; – miltų, 6 valgomųjų šaukštų

; – kiaušinių

,

2 vnt.

Kepimo procesas

Rinkitės sausesnę varškę arba tiesiog įberkite šiek tiek daugiau miltų

. Sumaišykite varškę su druska ir cukrumi, kiaušiniais ir visą masę suplakite mikseriu.

Persijokite miltus ir palaipsniui įmaišykite juos į tešlą

.

Masė turi būti tokia, kad ją būtų galima imti šaukštu ir dėti į verdantį vandenį – ne tiršta, bet ir nesupelijusi

. Vandenį šiek tiek pasūdykite, užvirinkite ir šakute arba šaukštu dėkite mažus tešlos gabalėlius.

Kai tik koldūnai išvirs, suskaičiuokite 1 minutę ir dėkite juos į lėkštę su sviestu, išmaišykite.

Самые ленивые и быстрые вареники. Тесто замешивать не нужно!

Patarimas: patiekdami koldūnus galite apibarstyti cukrumi arba suplakti grietinę su cukraus pudra ir šiuo kremu užpilti patiekalą. Arba patiekti su medumi ir aguonomis – apskritai karališkas patiekalas.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *