Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tikrai skanesnis nei raudona žuvis, receptą parsivežiau iš Izraelio. Dabar miltus gaminu tik taip.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Daugelis žmonių mieliau valgo mėsos nei žuvies produktus. Savo meilę mėsai žmonės sustiprina tuo, kad nemato žuvies filė naudos. Tačiau negalima teigti, kad žuvis yra produktas, kuris nėra vertingas žmogui.

Pavyzdžiui, polakose yra daug jodo. Žmonėms jodas svarbus, nes jis formuoja skydliaukę. Taip pat mintajame yra komponentų, kurie atsakingi už gliukozės kiekio kraujyje mažinimą.

Vadinasi, polocką reikėtų valgyti bent kartą per savaitę.

Pakalbėkime apie keptą polocką padaže.

Keptos menkės sudedamosios dalys:

  • Sudedamosios dalys: menkė – 2 vnt;
  • maltų pipirų – žiupsnelis;
  • druskos – ½ šaukštelio;
  • daržovių prieskonių;
  • žuvies prieskoniai;
  • svogūnas – 3 vnt;
  • geriamoji soda – 1 šaukštelis;
  • bulvės – 4 vnt;
  • kiaušiniai – 4 vnt;
  • česnako – 3 skiltelės;
  • paprika;
  • džiovintas česnakas;
  • džiūvėsėliai;
  • parmezanas.

Keptų lašišų gaminimas:

Išvalykite žuvį nuo vidaus, juodos plėvelės, pašalinkite pelekus, žiaunas ir galvą. Kiekvieną polock filė padalykite į 3 didelius gabalus

. Filė pagal skonį pabarstykite druska, maltais pipirais, daržovių prieskoniais ir žuvies prieskoniais. Apšlakstykite filė augaliniu aliejumi, sumaišykite prieskonius su mėsa ir palikite 30 minučių.

Rekomenduojame:  Minkšti ir aromatingi paplotėliai su kondensuotu pienu. Labai skanūs kepiniai arbatai

Точно вкуснее красной рыбы, рецепт привезла из Израиля. Минтай теперь готовлю только так

Keptuvę ištepkite augaliniu aliejumi, joje ištirpinkite sviestą. Supjaustykite svogūnus mažais kubeliais ir sudėkite į keptuvę

. Kepkite svogūnus, kol suminkštės ir lengvai apskrus, supilkite kepimo sodą. Ant svogūnų pagalvės sudėkite marinuotą filė

ir 15-20 min. troškinkite žuvį uždengę dangčiu ant silpnos ugnies.

Точно вкуснее красной рыбы, рецепт привезла из Израиля. Минтай теперь готовлю только так

Bulvės padalijamos į didelius batonus, išverdamos iki virimo. Virkite 5 minutes ant silpnos ugnies po dangčiu

. Praėjus nurodytam laikui apverskite filė ant kitos pusės. Į filė sudedami vyšniniai pomidorai, jei reikia, perpjauti per pusę.

Точно вкуснее красной рыбы, рецепт привезла из Израиля. Минтай теперь готовлю только так

Česnako skilteles išspauskite per presą, sudėkite prie žuvies

. Atskirame dubenyje suplakite kiaušinius, supilkite į keptuvę su kepta filė. Uždenkite silkę dangčiu, panašiai virkite 15-20 minučių.

Точно вкуснее красной рыбы, рецепт привезла из Израиля. Минтай теперь готовлю только так

Į atskirą dubenį sudėkite bulves, pabarstykite druska, sausu česnaku ir paprika, supilkite augalinį aliejų ir išmaišykite. Taip pat

pabarstykite

džiūvėsėliais, sudėkite ant pergamentu išklotos kepimo skardos

, sutarkuokite parmezaną ir apibarstykite bulvių batonėlius.

Точно вкуснее красной рыбы, рецепт привезла из Израиля. Минтай теперь готовлю только так

Bulves kepkite 200 laipsnių temperatūroje 10-15 minučių.

Точно вкуснее красной рыбы, рецепт привезла из Израиля. Минтай теперь готовлю только так

Rezultatas – puikus keptos menkės ir bulvių patiekalas. Šis derinys yra labai naudingas ir sotus.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *