Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tai jau trečias kartas iš eilės, kai jį gaminu Naujųjų metų išvakarėse. Nuotakos salotos skanios ir gražios

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kiekvienam virėjui atrodo, kad paruošti salotas gana paprasta. Tačiau ne visada salotos būna skanios, net jei iš pradžių jos sukurtos aiškiai pagal receptą. Kokių problemų kyla ruošiant salotas?

Faktas tas, kad ruošiant salotas galioja tam tikros neišsakytos taisyklės, kurias kai kurie žmonės pamiršta.

Pirma, vienose salotose negalima maišyti šaltų ir karštų daržovių. Tai, kas buvo išvirta, prieš pjaustant ir maišant su šaltais produktais, reikia atvėsinti.

Antra, kiekvieną salotoms skirtą komponentą reikia laikyti atskirame inde, kad daržovių, vaisių, kiaušinių ir mėsos skoniai iš anksto nesusimaišytų.

Šios taisyklės padės nedaryti klaidų ruošiant šias salotas

.

Salotų ingredientai:

  • bulvės – 3 vnt;
  • rūkytos vištienos šlaunelės – 4 vnt;
  • kiaušinių tryniai – 5 vnt;
  • žaliasis svogūnas;
  • lydytas sūris – 160 g;
  • baltymai – 5 vnt;
  • druska – ½ šaukštelio;
  • majonezo – valgomasis šaukštas.

Salotų paruošimas:

Kiaušinius ir bulves išvirkite, nulupkite ir atvėsinkite. Bulves sutarkuokite stambiais tarkavimo dantukais, pirmąjį sluoksnį išdėliokite kepimo žiede ant lėkštės

. Bulvių sluoksnį aptepkite majonezu, pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Rūkytą vištieną supjaustykite mažais kubeliais, iš anksto pašalinkite odą ir atsikratykite kaulų

Rekomenduojame:  Šios kopūstų salotos turėtų būti kiekvienos šeimininkės arsenale. Viskas kuo paprasčiau ir greičiau

. Išdėliokite vištienos sluoksnį, aptepkite majonezo tinkleliu. Nuluptus kiaušinius padalykite į baltymus ir trynius. Trynius sutarkuokite smulkia tarka ant mėsos sluoksnio

. Aptepkite trynius majonezu, susmulkinkite žaliąjį svogūną ir išdėliokite kitą sluoksnį. Ant svogūnų sutarkuokite sūrį, jį tolygiai paskirstykite

. Sūrio sluoksnį patepkite majonezu, ant jo sutarkuokite baltymus, juos taip pat tolygiai paskirstykite

.

Palikite salotas šaldytuve, kad įsigertų ir stabilizuotųsi.

Готовлю на Новый год уже 3-й раз подряд. Безумно вкусный и красивый салат "Невеста"

Rekomenduojame salotas papuošti žalumynais – žaliaisiais svogūnais arba krapais.

Готовлю на Новый год уже 3-й раз подряд. Безумно вкусный и красивый салат "Невеста"

Sluoksnį su žaliaisiais svogūnais galima pakeisti marinuotais svogūnais, o rūkytą vištieną – virta vištiena arba kumpiu.

Nuotraukos ir originalaus recepto autorius youtube.com kanalas: Cooking with Tanya 2.0

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *