Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Svogūnų pampuškės. Labai skanu su barščiais arba sriuba

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Prie barščių tinka svogūnų pampuškiai, taip pat česnakų pampuškiai.

Jiems paruošti reikės šių ingredientų:

Didelio svogūno, 2 vnt.;

– šilto vandens, 0,5 l

; – druskos, 1 šaukštelis

; – cukraus, 1 valgomasis šaukštas

; – mielių, 25 g;

– krakmolo, 1 valgomasis šaukštas

; – miltų, tiek, kiek reikės tešlai.

Paruošimo procesas

Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais ir užpilkite verdančiu vandeniu 1 val. Tada vandenį nusunkite ir išspauskite svogūnus.

Persijokite miltus

. Šiltą vandenį sumaišykite su mielėmis ir cukrumi, išmaišykite ir supilkite druską, krakmolą, išmaišykite. Įpilkite

tiek miltų, kad gautųsi tiršta tešla, kaip gaminant paplotėlius

. Sudėkite svogūnus, išmaišykite.

Įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite paplotėlius iš abiejų pusių po dangčiu

.

Patarimas: baigiant minkyti tešlą, kartu su svogūnu įberkite smulkiai supjaustytų krapų, o paruoštus pampuškus apibarstykite petražolėmis. Į tešlą taip pat galite įdėti kumpio griežinėlių.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *