Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Švelnus kaip pyragas: skanus dienos ir nakties pyragas. Viskas sumaišyta ir dedama į orkaitę

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Pyragai yra universali kepimo rūšis, nepanaši į jokią kitą. Pyragas gali būti soti vakarienė arba nesudėtingas desertas. Viskas priklauso nuo pyrago įdaro. Jei jis yra uogų arba vaisių, pyragas yra desertinis pyragas. Jei naudojama mėsa arba daržovės, pyragas jau laikomas įprastu, skirtu vakarienei arba pietums

. Todėl pyragai ruošiami visur planetoje. Šis pyragas atpažįstamas tiesiog visur. Sunku rasti šalį, kurioje pyragai nebūtų nacionalinė vertybė

. Tačiau dauguma

žmonių

vis dar teikia pirmenybę mėsos pyragams. Tačiau verta žinoti, kaip paruošti desertinius pyragus. Jie gali būti panašūs į pyragus ir net geresni.

Dieninio ir naktinio pyrago ingredientai:

  • kondensuotas pienas – 380 g;
  • kiaušinis – 2 vnt;
  • sviestas – 100 g;
  • druskos – ⅓ šaukštelio;
  • raugo – 1 šaukštelis;
  • miltai – 150 g;
  • kakava – 1 valgomasis šaukštas;
  • grietinė – 400 g;
  • cukraus pudros – 4 valgomieji šaukštai.

„Dienos ir nakties” torto paruošimas:

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite kondensuotą pieną ir druską, išmaišykite iki vientisos masės. Į miltus suberkite kepimo miltelius, išmaišykite ir persijokite į kondensuoto pieno mišinį.

Rekomenduojame:  Kad jūsų nagai visada atrodytų gerai prižiūrimi, balti, ilgi ir stiprūs, rekomenduoju šį receptą

Sumaišykite ingredientus ir išminkykite tešlą

.

Padalykite ją į dvi lygias dalis, į vieną iš dalių persijokite kakavos miltelius ir išmaišykite.

Kepimo skardą išklokite pergamentu, ant vienos dalies dėkite kakavinę tešlą, o ant kitos – įprastą tešlą.

Нежный, как торт: вкусный пирог "День и Ночь". Всё смешала и в духовку

Biskvitą kepkite 12-15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.

Нежный, как торт: вкусный пирог "День и Ночь". Всё смешала и в духовку

Įdarui grietinę sumaišykite su cukraus pudra, išsukite. Biskvito kraštus apipjaustykite peiliu, biskvitą padalykite į šviesų ir tamsų

. Kiekvieną biskvitą aptepkite kremu, kremo pluteles sujunkite tarpusavyje. Kremu aptepti torto šonus ir viršų.

Нежный, как торт: вкусный пирог "День и Ночь". Всё смешала и в духовку

Iš likusios plutos dalies padarykite trupinius ir jais padenkite kreminio pyrago šonus.

Нежный, как торт: вкусный пирог "День и Ночь". Всё смешала и в духовку

Palikite pyragą 20 minučių kambario temperatūroje, kad įsigertų.

Rezultatas – puikus saldus pyragas, kuris atrodo kaip tortas.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *