Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Švelnus ir su puikiu maisto produktų deriniu. Šios salotos tikrai pateks į jūsų mėgstamiausiųjų sąrašą

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Salotas gaminti mokomi net vaikai, nes jos laikomos vienu paprasčiausių patiekalų. Tačiau paaiškėjo, kad norint pagaminti skanių salotų, nepakanka tik supjaustyti produktus. Reikia žinoti keletą taisyklių, kurios padės salotas padaryti skanesnes

. Pavyzdžiui, nereikėtų salotų ruošti iš anksto. Geriau tai daryti beveik prieš pat patiekimą. Žinoma, išimtis yra salotos, kurias reikia mirkyti

. Virtas daržoves taip pat reikia virti ypatingu būdu. Pagrindinis principas – virti jas nedideliame vandens kiekyje. Tada daržovėse išliks daug naudingų medžiagų.

Sukurkime namines švelnias salotas remdamiesi taisyklėmis.

Salotų ingredientai:

  • Vištienos filė – 1 vnt;
  • Bulvės – 2 vnt;
  • Kiaušiniai – 2 vnt;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • Vanduo – 150 ml;
  • Druska 0,5 šaukštelio;
  • Cukrus 1,5 šaukštelio;
  • actas 9% – 1 valgomasis šaukštas;
  • Lydytas sūris – 1 vnt.

Majonezo ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: augalinis aliejus – 200 ml;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • citrinos sultys – 1 valgomasis šaukštas;
  • Garstyčios – 1 šaukštelis;
  • Cukrus – 1,5 šaukštelio;
  • Druska – 0,5 šaukštelio.

Salotų paruošimas:

Svogūnus supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnus užpilkite karštu vandeniu, suberkite druską ir cukrų. Į svogūnus supilkite actą ir palikite marinuotis 10-15 min.

Rekomenduojame:  Legendinių salotų "Dzeusas" receptas. Mūsų šeimoje jos ruošiamos per visas šventes

Tuo metu paruoškite majonezą – į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, supilkite į jį druską ir cukrų. Supilkite

citrinos sultis ir įmaišykite garstyčias, kiaušinį uždenkite panardinamuoju trintuvu. Į

dubenį

supilkite

ir augalinį aliejų, komponentus plakite, kol susidarys balta tiršta masė. Išvirkite bulves ir vištieną, kol paruošite, išvirkite kietai virtus kiaušinius

. Nuluptas bulves sutarkuokite stambia tarka, išdėliokite ant plokščios salotinės dugno

. Bulvių sluoksnį

ištepkite

majonezu, ant jo išdėliokite smulkintą mėsą

. Vištienos sluoksnį ištepkite majonezu, ant jo tolygiai išdėliokite marinuotus svogūnus, prieš tai nusausinkite skystį

.

Nulupti kiaušiniai užtepami ant svogūnų sluoksnio, aptepami majonezu

. Atšaldytas sūris užtepamas ant kiaušinių sluoksnio mažomis grotelėmis.

Нежный и с отличным сочетанием продуктов. Этот салат точно будет у вас в списке любимых

Taip gaunamos švelnios ir erdvios salotos su naminiu majonezu.

Нежный и с отличным сочетанием продуктов. Этот салат точно будет у вас в списке любимых

Jas galite papuošti, pavyzdžiui, žaliaisiais svogūnais ir žalumynais.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *