Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Švelnios vištienos kepenėlės grietinės ir česnakų padaže. Puikus derinys

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Bet kokios kepenys labai „mėgsta” grietinę. Todėl tešla, kurios pagrindą sudaro grietinė, puikiai dera su kepenėlėmis.

Ruošiant reikės tokių ingredientų:

Vištienos kepenėlių, 500 g;

– kiaušinių, 3 vnt.; –

grietinės arba majonezo, 4-5 valgomųjų šaukštų

; – miltų, 4 valgomųjų šaukštų

; – česnako, 4 skiltelių

; – druskos ir prieskonių pagal skonį;

– augalinio aliejaus.

Kepenėlės gerai nuplaunamos, pašalinama plėvelė, supjaustomos į porą gabalėlių, išmušamos ir pamarinuojamos su druska bei prieskoniais

. Česnakai pertrinami.

Šiek tiek paplakama, įmušami kiaušiniai, sudedama grietinė, česnakai, miltai, pagal skonį druskos ir pipirų.

Įkaitinamas augalinis aliejus, kepenėlės pamerkiamos į tešlą ir kepamos po 5-7 min. iš kiekvienos pusės ant vidutinės ugnies.

Į tešlą taip pat įmaišome smulkiai supjaustytų krapų, nes kepenėlės labai gerai dera su žalumynais.

Iš esmės kepenėlių galima ir nepjaustyti, tiesiog nuimkite plėvelę ir apkepkite du kepenėlių gabalėlius. Panardinę į tešlą ir įdėję į keptuvę turėsite tiesiog didelį kepenų gabalą.

Paruoštus kotletus galite tiesiog apibarstyti smulkintais žaliaisiais svogūnais arba išpilti iš keptuvės augalinio aliejaus perteklių, sudėti į ją kepenėles, pabarstyti krapais ir smulkintais lauro lapais (arba įdėti 2 – 3 sveikus lapelius), įpilti į keptuvę 3 – 4 valgomuosius šaukštus verdančio vandens ir uždengus dangčiu troškinti 5 minutes. Kepenėlės

Rekomenduojame:  Tikrieji Skmeruliai. Receptas be grietinėlės ir prieskonių, tik su lydytu sviestu ir česnakiniu vandeniu.

gaunasi labai minkštos ir aromatingos

.

Нежнейшая куриная печень в сметанно-чесночном соусе. Отличное сочетание

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *