Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Švediškas obuolių pyragas: sėkmingas receptas. Skaniau nei Šarlotė, obuolių kvapas visuose namuose

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Tai vienas iš sėkmingiausių šarlotės receptų, kuri gaunasi labai sodri, švelni ir aromatinga, puikiai tinka prie arbatos su svečiais ir šeima.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

  • Kiaušinių, 3 vnt;
  • žiupsnelio druskos
  • vanilino pagal skonį;
  • cukraus, 300 g;
  • sviestas, 220 g;
  • 160 ml pieno;
  • miltai, apie 300 g;
  • 2 šaukšteliai raugo;
  • obuoliai, 600 g;
  • cukraus ir citrinos žievelės, po 2 valgomuosius šaukštus;
  • cinamono pagal skonį.

Kepimo procesas

Obuolius nulupti ir supjaustyti stambiais gabalais, sumaišyti su cukrumi ir cinamonu pagal skonį, citrinos žievele.

Kiaušinius

sumaišyti

su druska ir išplakti iki purumo

. Palaipsniui supilti cukrų ir vaniliną, išplakti iki purumo ir standumo

. Supilti kambario temperatūros pieną, išplakti iki vientisos masės.

Supilkite ištirpintą ir atvėsintą sviestą ir išsukite iki

vientisos masės. Supilkite persijotus miltus ir kepimo miltelius, išsukite vientisą ir glotnią tešlą.

Kepimo skardą išklokite pergamentu, supilkite tešlą, sudėkite obuolių skilteles, supilkite obuolių sultis

.

Шведский яблочный пирог: удачный рецепт. Вкуснее Шарлотки, запах яблок на весь дом

Kepkite 190 laipsnių temperatūroje apie 60 minučių, tačiau jūsų kepimo laikas gali trukti apie 50 minučių. Paruošimą geriau patikrinti iešmeliu.

Rekomenduojame:  Garsusis receptas: penkių puodelių pyragas. Skanus turkiškas desertas

Шведский яблочный пирог: удачный рецепт. Вкуснее Шарлотки, запах яблок на весь дом

Tokį pyragą patiekite karštą arba šaltą, abu variantai bus labai skanūs.

Nuotraukos ir originalaus recepto autorius youtube.com kanalas: Cooking with Tanya 2.0

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *