Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sultingų kreminių kotletų paslaptis. Šį receptą sužinojau kulinarijos kursuose

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kotletai yra vienas populiariausių ir universaliausių patiekalų, užimančių garbingą vietą įvairių šalių virtuvėse. Tai mėsos gaminiai, paprastai suformuoti į apvalią arba ovalią formą ir kepti keptuvėje.

Istoriškai kotletų šaknys siekia šimtmečius, o kiekviena kultūra turi savitus receptus ir šio patiekalo gaminimo būdus

. Pagrindinis kotletų ingredientas yra jautienos, kiaulienos, vištienos, kalakutienos ar net žuvies mėsa. Gaminant kotletus taip pat dedama įvairių ingredientų ir prieskonių, kurie patiekalui suteikia ypatingą skonį

. Kotletai patiekiami įvairiais būdais: su bulvių koše, šviežiomis daržovėmis, įvairiais padažais ar net kaip sumuštinių įdaras.

Sudedamosios dalys:

  • Vištienos filė – 600 g;
  • kietasis sūris – 100 g;
  • sviestas – 60 g;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • česnako – 3 skiltelės;
  • džiūvėsėliai – 1 valgomasis šaukštas;
  • druskos – šaukštelis.

Kotletų paruošimas:

Vištienos filė, svogūną ir česnaką pertrinti per mėsmalę, į mišinį sutarkuoti sūrį smulkia tarka. Sumaišykite visus ingredientus, įberkite druskos

. Į maltinukus sudėkite sviestą, toliau maišykite ingredientus. Į faršą supilkite džiūvėsėlius ir vėl viską išmaišykite

Rekomenduojame:  Skaniau nei įprasti čeburekai. Yantyky su malta mėsa: minkštas ir sultingas

. Rankomis suformuokite nedidelius kotletukus. Dėkite kotletukus į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite juos, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos.

Секрет сочных сливочных котлет. Рецепт узнала на кулинарных курсах

Gausite skanius kreminius kotletukus. Šį patiekalą galima patiekti su įvairiais garnyrais: nuo bulvių košės iki makaronų.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 1 / 5. Balsų skaičius: 1

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *