Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sultingas ir švelnus „Medovik”. Originalus receptas per 30 minučių

Patiko? Pasidalink! Ačiū.

„Medovik” pyragas – tai namų virtuvės klasika, kuri savo paprastumu ir giliu skoniu užkariavo ne vieną kartą. Deserto pagrindą sudaro ploni pyragaičiai, į kuriuos pridėta natūralaus medaus, suteikiančio kepiniams būdingą skonį ir auksinį atspalvį.

Iškepę pyragaičiai sluoksniais pertepami grietine – dažniausiai grietine, sviestine grietinėle arba grietinėlės kremu, kuris užtikrina minkštumą ir tolygų įmirkymą. Kai pyragas prilaikomas, jis tampa ypač minkštas, o skonis atsiskleidžia iki galo. „Medovik” – tai tortas su istorija, jaukumo, šeimos tradicijų ir tikro naminio kepimo simbolis.

papasakosime, kaip paruošti tortą „Medovik”

.

Ingredientai: 1:

  • Sviestas – 150 g;
  • Cukrus – 100 g;
  • Medus – 4 šaukštai;
  • Sviestas: cukrus, cukrus, cukrus, cukrus, cukrus, cukrus, cukrus, cukrus, cukrus;
  • Kiaušiniai – 4 vnt;
  • Miltai – 200 g;
  • grietinė – 400 g;
  • Cukraus milteliai – 3 šaukštai;
  • Konservuoti persikai – 200 g.

Torto „Medovik” paruošimas:

Sumaišykite sviestą su cukrumi, medumi ir druska, išmaišykite. Ant vidutinės ugnies ištirpinkite visus ingredientus, neužvirinkite

. Supilkite masę į kitą dubenį, sumaišykite su kepimo milteliais ir palikite 15 minučių atvėsti. Į mišinį įmuškite kiaušinius, išmaišykite

, supilkite miltus ir išminkykite tirštą tešlą. Supilkite tešlą ant pergamentu išklotos

kepimo

skardos

. 180-200 laipsnių temperatūroje pyragą kepkite 5-7 minutes.

Kremui grietinę sumaišykite su cukraus pudra. Smulkiai supjaustykite konservuotus persikus ir įmaišykite juos į kremą

. Iš torto išpjaukite nedidelį ploną stačiakampį, likusią torto dalį supjaustykite kvadratėliais 2×2 cm.

Dalį kremo supilkite į dubenį, ten sudėkite pusę visų torto kvadratėlių.

Gilų indą uždenkite maistine plėvele ir patepkite kremu, išdėliokite kreme išmirkytus kvadratėlius

.

Antroji kremo dalis taip pat sumaišoma su likusiais kvadratėliais ir dedama į indą kaip antrasis sluoksnis.

Сочный и нежный "Медовик". Оригинальный рецепт за 30 минут

Torto viršų uždenkite maistine plėvele ir palikite jį šaldytuve 8 valandoms.

Praėjus 8 valandoms, apverskite indą aukštyn kojomis ant plokščios lėkštės ir nuimkite plėvelę

nuo

viršaus

.

Nuimkite foliją nuo torto ir apibarstykite jį trupiniais.

Сочный и нежный "Медовик". Оригинальный рецепт за 30 минут

Iš šaldytuvo „Medovik” iš karto galima patiekti į stalą. Gaunasi skanus neįprastas „Medovik” su konservuotais persikais.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *