Sekite mus Facebook'e!
Sudedamosios dalys:
- Naminė grietinė – 0,5 l;
- Kivis – 100 g;
- Apelsinas – 200 g;
- Bananas – 100 g;
- Parduotuvėje pirktas sausainis – 200 g;
- Valgomoji želatina – 30 g;
- Cukrus – 200 g.
Paruošimas:
Ištirpinkite želatiną vandenyje ir palikite pusvalandį išbrinkti.
Tada kaitinkite vandens vonelėje, kol ištirps.
Išplakite cukrų su grietine ir palaipsniui supilkite želatiną.
Kivį ir 1 apelsiną supjaustykite mažais gabalėliais.
Vieną apelsiną supjaustykite griežinėliais, kad papuoštumėte pyragą.
Biskvitą supjaustykite mažais gabalėliais.
Uždenkite formą maistine plėvele.
Sumaišykite visus ingredientus dubenyje, supilkite į kepimo formą ir 2 valandoms padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų
Tada išimame ir apverčiame ant lėkštės, nuimame plėvelę ir papuošiame tortą apelsino griežinėliais.
