Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Stiklinė kefyro ir 1 kiaušinis: per 30 minučių pasigaminu visą kalną skanumynų arbatai. Šis receptas tinka pusryčiams

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kefyro bandelės yra vienas populiariausių kepimo namuose variantų, kuriame dera paprastas paruošimas, lengvai prieinami ingredientai ir minkšta, puri galutinio produkto tekstūra. Tokios bandelės ypač vertinamos dėl to, kad joms nereikia sudėtingų technologinių metodų ir tinka tiek saldūs, tiek neutralūs ar net sūrūs įdarai. Kefyrinės

bandelės gali būti labai įvairios – nuo paprastų keksiukų be įdaro iki pyragų su uogiene, varške, sūriu ar mėsa. Juos galima kepti orkaitėje arba kepti keptuvėje, todėl receptas yra universalus ir patogus bet kurioje virtuvėje.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Kefyras – 180 ml;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Cukrus – 3 šaukštai;
  • Soda – šaukštelis;
  • acto – 9 %;
  • Augalinis aliejus – 2 šaukštai.

Kefyro bandelių paruošimas:

Išmaišykite kefyrą su kiaušiniu, įberkite druskos ir cukraus. Į šaukštą suberkite sodą su actu, supilkite mišinį į kefyrą ir išmaišykite

. Į mišinį

supilkite

augalinį aliejų, suberkite miltus ir užminkykite elastingą minkštą tešlą. Palikite tešlą šiltai po celofanu 20 minučių.

Rekomenduojame:  Salotos "Tarybų Ryga". Ilgai ieškojau šio recepto: restorano šefas man priminė, kaip jį reikia paruošti.

Tešlą iškočiokite plonu stačiakampiu sluoksniu, patepkite ištirpintu sviestu. Suvyniokite tešlą į ritinį, užspauskite kraštus ir

supjaustykite ritinį nedideliais 1-2 cm storio kukulaičiais.

Стакан кефира и 1 яйцо: за 30 минут готовлю целую гору вкуснятины к чаю. Рецепт подходит на завтрак

Dėkite kukulius į keptuvę su įkaitintu augaliniu aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių, kol paruduos.

Стакан кефира и 1 яйцо: за 30 минут готовлю целую гору вкуснятины к чаю. Рецепт подходит на завтрак

Стакан кефира и 1 яйцо: за 30 минут готовлю целую гору вкуснятины к чаю. Рецепт подходит на завтрак

Iškepusias bandeles galima apibarstyti cukraus pudra. Tai paprastas ir sotus pusryčių patiekalas.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *