Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Štai ką dabar reikia gaminti. Neįtikėtinai skanus obuolių ritinys: šis receptas pravers visiems.

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Obuolių suktinukas – išskirtinis ir aromatingas patiekalas, galintis tapti bet kokio stalo puošmena.

Obuolių suktinukas – tai subtilus plonos tešlos ir sultingo obuolių įdaro derinys

.

Šis patiekalas idealiai tinka arbatos vakarėliui su šeima ar draugais. Jį galima gaminti su šviežiais ar keptais obuoliais arba į jį pridėti cinamono, kuris suteikia vyniotiniui ypatingo skonio

. Pasigaminkime gardų obuolių vyniotinį kartu.

Sudedamosios dalys: 1:

  • Kiaušinis – 5 vnt;
  • Cukrus – 150 g;
  • Miltai – 150 g;
  • Vanilinas – žiupsnelis;
  • druskos – žiupsnelis;
  • Obuoliai – 700 g;
  • cinamonas.

Obuolių vyniotinio paruošimas:

Obuolius nulupkite nuo žievelės, sutarkuokite stambia tarka iki šerdies. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu ir sudėkite ant jos tarkuotus obuolius, paskleiskite juos paviršiuje.

Į dubenį įmuškite kiaušinius, supilkite druską, cukrų ir vaniliną ir išplakite mikseriu iki vientisos masės. Į mišinį supilkite miltus ir atsargiai išmaišykite mentele.

Jei norite, obuolių viršų pabarstykite cinamonu

.

Supilkite tešlą ant obuolių sluoksnio, paskirstydami ją po visą paviršių

Rekomenduojame:  Sūrio pyragaičiai yra tikras malonumas! Minkšti, švelnūs ir, svarbiausia, labai sveiki ir skanūs!

. 20 minučių kepkite biskvitą 180 laipsnių temperatūroje. Palikite biskvitą šiek tiek atvėsti, tada susukite į ritinėlį ir nuimkite pergamentą.

Вот что нужно готовить сейчас. Невероятно вкусный яблочный рулет: такой рецепт пригодится всем

Palikite suktinuką atvėsti ir pabarstykite cukraus pudra. Taip paruošite gardų saldų obuolių suktinuką prie arbatos.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *