Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šokoladinis pyragas su varške

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Šį pyragą ne tik nesunku paruošti, bet jis taip pat būna labai skanus ir gražus.

Jam paruošti reikės šių ingredientų:

cukraus, 100 g;

– miltų, 280 g;

– druskos, žiupsnelis

; – kakavos, 60 g; –

sviesto, 180

g.

Įdarui paruošti reikės:

varškės, 350 g;

– kiaušinių, 3 vnt;

– cukraus, 70 g;

– grietinės, 70 g;

– kukurūzų krakmolo, 20-40 g.

Kepimo procesas

Sviestą įdėkite į šaldymo kamerą 15 min.

Varškę suplakite blenderiu kartu su kitais įdarui skirtais produktais

. Miltus ir kakavą sumaišykite, persijokite ir sumaišykite su druska bei cukrumi.

Į sausą mišinį įtrinkite sviestą ir viską rankomis sumalkite į trupinius.

Formą išklokite pergamentu ir ant dugno supilkite 23 trupinių, padarydami šonus.

Sudėkite varškę ir užberkite likusiais trupiniais

. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių ir kepkite apie 40 minučių.

Atvėsinkite pyragą formoje, suvyniokite jį į maistinę plėvelę ir 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą.

Patarimas: jei gaunasi per skysta varškė, galima įdėti daugiau krakmolo arba paimti abrikosų, susmulkinti juos blenderiu ir sumaišyti su varške – tai išbandyta ir gaunasi labai skanu, įdaras neišteka. Tik prieš dėdami į formą, palikite masę pastovėti apie 30 min. Pyragą kepkite 22 cm skersmens formoje.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *