Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanus raudonųjų serbentų keksas. Puikūs kepiniai namų arbatos vakarėliui

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Serbentų keksas – skanus desertas, kuris užkariaus visų kepimo mėgėjų širdis. Jis tiesiog tirpsta burnoje, palikdamas malonų uogų poskonį

. Serbentų keksas bus puikus priedas prie arbatos ar kavos puodelio, jį taip pat galima patiekti ant šventinio stalo kaip išskirtinį skanėstą.

Dėl ryškaus skonio ir aromato šis desertas nepaliks abejingų.

Papasakosime, kaip paruošti gardų kvapnų keksiuką su serbentais.

Ingredientai: 1:

  • Sudedamosios dalys: miltai – 350 g;
  • sviesto – 250 g;
  • cukraus – 200 g;
  • kiaušiniai – 4 vnt;
  • raugo – 1 valgomasis šaukštas;
  • vanilinio cukraus – 1 šaukštelis;
  • raudonieji serbentai – 200 g.

Serbentų keksiuko paruošimas:

Sumaišykite minkštą sviestą su vaniliniu ir klasikiniu cukrumi mikseriu. Į mišinį įmuškite kiaušinius ir toliau maišykite

. Į mišinį persijokite miltus ir kepimo miltelius ir išmaišykite iki tirštos tešlos be gumuliukų.

Serbentus sumaišykite su

krakmolu arba šaukštu miltų

. Serbentus supilkite į tešlą, išmaišykite ir supilkite į kepimo indą.

Вкусный кекс с красной смородиной. Идеальная выпечка для домашнего чаепития

Pyragą kepkite 180 laipsnių temperatūroje 50-60 minučių.

Вкусный кекс с красной смородиной. Идеальная выпечка для домашнего чаепития

Gausite gražų sodrų keksą su raudonaisiais serbentais. Panašų keksą galite pagaminti ir su kitomis uogomis.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *