Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanūs kopūstų kotletai. Biudžeto receptas kiekvienai dienai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Kopūstų paplotėliai gali būti sveiki, nes juose yra vitaminų, mineralų ir skaidulų. Pavyzdžiui, šiuose kotletuose paprastai būna mažai kalorijų. Dėl to kopūstų kotletai tinka žmonėms, kurie stebi savo svorį. Kopūstų

kotletuose yra daug ląstelienos

.

Ji padeda pagerinti virškinimą ir išvengti vidurių užkietėjimo. Kopūstuose taip pat yra vitaminų C, K, B6, kalio, mangano ir kitų naudingų medžiagų. Jos stiprina imuninę sistemą, gerina medžiagų apykaitą ir širdies bei kraujagyslių sistemos veiklą.

Papasakosime, kaip pasigaminti gardžių kopūstų kotletų

.

Sudedamosios dalys:

  • Sudėtis: kopūstai – 400 g;
  • Įdaras – 600 g;
  • Svogūnai – 2 vnt;
  • Druska – 1 šaukštelis;
  • Paprikos – 1 šaukštelis;
  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Juodieji pipirai – 1/3 šaukštelio;
  • Miltai – 5 valg;
  • Vanduo – 4 valg. šaukštai;
  • Augalinis aliejus – 50 ml.

Kopūstų kotletų paruošimas:

Kopūstus ir svogūnus supjaustykite ne itin smulkiai, susmulkinkite blenderiu iki košės. Į daržovių masę sudėkite maltą mėsą, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pabarstykite paprikos ir juodųjų pipirų.

Вкуснейшие капустные котлеты. Бюджетный рецепт на каждый день

Rankomis išminkykite vientisą maltos mėsos ir kopūstų mišinio masę. Formuojami kotletai, kurie apvoliojami miltuose

Rekomenduojame:  12 puikių patarimų daugiafunkcinių viryklių savininkams: atmintinė visoms namų šeimininkėms!

. Keptuvėje augaliniame aliejuje kotletai apkepami iš abiejų pusių, kol paruduoja.

Вкуснейшие капустные котлеты. Бюджетный рецепт на каждый день

Sudėkite kotletus į kepimo formą, užpilkite vandeniu ir uždenkite folija.

Вкуснейшие капустные котлеты. Бюджетный рецепт на каждый день

Kepkite kotletus 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Вкуснейшие капустные котлеты. Бюджетный рецепт на каждый день

Gauname sultingus ir skanius kopūstų kotletus. Tai geras variantas vakarienei, kai šaldytuve nelieka daug maltos mėsos.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *