Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skanūs ir greitai paruošiami grybų ikrai. Nesvarbu, kiek suvyniosi, niekada nebus pakankamai

Sekite mus Facebook'e!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Dabar užkandis taps dar skanesnis, jei paruošite tokį užtepėlę. Pagrindinis šio patiekalo ingredientas – grybai. Paskubėkite užsirašyti receptą ir imkitės gaminimo.

Ingredientai

:

  • Virtus grybus – 1500 g;
  • Saulėgrąžų aliejus – 150 ml;
  • Kepintos morkos – 400 g;
  • Kepti svogūnai – 400 g;
  • Česnakai – 4 skiltelės;
  • virtuvinė druska – 30 gramų;
  • Baltasis cukrus – 30 g;
  • Juodieji pipirai – 1/2 arbatinio šaukštelio;
  • acto – 50 ml.

Žingsnis po žingsnio receptas:

  1. Išvirkite grybus apie 40 minučių, pasūdykite.
  2. Pakepinkite kubeliais supjaustytus svogūnus.
  3. Morkas sutarkuokite ir pakepinkite.
  4. Sumaišykite morkas ir svogūnus ir troškinkite dar penkiolika minučių.
  5. Visus ingredientus, išskyrus česnakus, sumalkite mėsmale.
  6. Troškinkite patiekalą dar keturiasdešimt minučių. Kartkartėmis produktus pamaišykite, įberkite druskos, cukraus ir pipirų.
  7. Likus maždaug dešimčiai minučių iki troškinimo pabaigos supilkite actą.
  8. Išpilstykite ikrus į sterilius stiklainius ir uždarykite dangteliais.

Linkime sėkmės!


Patiko? Pasidalink! Ačiū.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *