Sekite mus Facebook'e!
Dabar užkandis taps dar skanesnis, jei paruošite tokį užtepėlę. Pagrindinis šio patiekalo ingredientas – grybai. Paskubėkite užsirašyti receptą ir imkitės gaminimo.
Ingredientai
:
- Virtus grybus – 1500 g;
- Saulėgrąžų aliejus – 150 ml;
- Kepintos morkos – 400 g;
- Kepti svogūnai – 400 g;
- Česnakai – 4 skiltelės;
- virtuvinė druska – 30 gramų;
- Baltasis cukrus – 30 g;
- Juodieji pipirai – 1/2 arbatinio šaukštelio;
- acto – 50 ml.
Žingsnis po žingsnio receptas:
- Išvirkite grybus apie 40 minučių, pasūdykite.
- Pakepinkite kubeliais supjaustytus svogūnus.
- Morkas sutarkuokite ir pakepinkite.
- Sumaišykite morkas ir svogūnus ir troškinkite dar penkiolika minučių.
- Visus ingredientus, išskyrus česnakus, sumalkite mėsmale.
- Troškinkite patiekalą dar keturiasdešimt minučių. Kartkartėmis produktus pamaišykite, įberkite druskos, cukraus ir pipirų.
- Likus maždaug dešimčiai minučių iki troškinimo pabaigos supilkite actą.
- Išpilstykite ikrus į sterilius stiklainius ir uždarykite dangteliais.
Linkime sėkmės!
